Lūk, ko tava īkšķa forma un falangu garums var atklāt par tevi!

A tips: augšējā falanga ir lielāka nekā zemāka

Šādi pirksti ir sastopami perfekcionistiem. Jūs neesat apmierināts ar mazumiņu, bet vienmēr ejat uz priekšu uz saviem mērķiem. Jūs esat pārņemts ar domu, ka jums ir jābūt pirmajam un jums nav žēl savus spēkus, lai to panāktu. Jūs arī neesat pieticīgs – jums patīk lielīt arī savējos.

B tips: augšējā falanga ir īsāka nekā zemākā falanga

Šī pirksta forma atklāj, jūs esat reālists un stāvat stingri uz savām kājām. Jūs nebūvējat gaisa pilis un necerat, ka zvaigznes kritīs no debesīm – jūs vienmēr turat savus solījumus un nedzīvojat ilūzijās. Jūs esat piesardzīgs un uzmanīgs. Jūsu tuvinieki zina, ka uz jums var paļauties pat vissarežģītākajā situācijā.

C tips: abi falangu garumi ir vienādi

Jums nav tendence ienirt pārmērīgās kaislībās, bet pārāk klusa dzīve arī nav jūsu sapņu robeža. Zelta vidusceļš ir tas, kas jums nepieciešams. Jūs cenšaties dzīvot harmonijā un var apvienot cilvēkus. Jums ir īpaša iezīme: visā mēģiniet atrastu labu un skaistu. Neveiksme raisa jūsos pārdomas, kas visbiežāk rezultējas ar labu risinājumu. Neveiksmes neietekmē jūsu gribasspēku un pašapziņu. Tā turpināt!

D tips: elastīgs pirksts

Jums ir tendence labi pielāgoties strauji mainīgiem apstākļiem. Jūs esat pirmais, kas izjūt pārmaiņas, domā par elastīgumu un nekoncentrējas uz iesīkstējušām idejām un plāniem. Šādas rakstura iezīmes nav daudziem un pateicoties tām, jūs spējat sasniegt savu mērķi ātrāk nekā citi.

E tips: neelastīgs pirksts

Šādu īkšķu īpašnieki ir spītīga un dominējoša rakstura cilvēki. Šiem cilvēkiem nav raksturīga liekvārdība. Šādi cilvēki vienmēr izpildīs savus solījumus un neatteiks palīdzību – viņi ir no tiem, kas var dalīties ar savu pēdējo kreklu, ja nepieciešams. Aiz šādiem cilvēkiem jūs esat kā aiz akmens sienas: droši un mierīgi.

Lasi vēl: Salīdzini ar savu īkšķi un nosaki, kādas kļūdas tu pieļauj mīlas dzīvē!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment