Lūk, kā izskatās pasaulē lielākie sēklinieki! (+FOTO/VIDEO)

Veslijs Varens atklāj, ka viņa sēklienieki bērnībā un jaunībā esot bijuši normāla izmēra, taču gadiem ejot, viņam ir attīstījusies reta slimība lipedēma, kā rezultātā viņa sēkliniekos uzkrājās liels daudzums tauku un ūdens. Viņš esot vienā naktī sajutis spēcīgas sāpes vienā no sēkliniekiem un vēlāk jau pamodies ar sēklinieku, kas esot bijis futbola bumbas izmērā.

Nonākot slimnīcā, ārsti viņam nozīmēja antibiotiku kursu, taču tas rezultātus nedeva. Kad bija noskaidrots, kas viņam kaiš, kļuva skaidrs, ka līdzēs vienīgi ķirurģiska iejaukšanās. Finansiālu apsvērumu dēļ, operāciju nācās atlikt uz vairākiem gadiem. Tikmēr sēklinieki turpināja augt, līdz sasniedza 63kg un atpazīstamību sabiedrībā. Viņš sevi un savu dzīvi tolaik raksturoja kā elpojošu un dzīvu cirku. Vestlijam nācās nēsāt līdzi atsevišķu krēslu saviem sēkliniekiem, gadījumā, ja viņš plāno kaut kur apsēsties, lai tos nebūtu gluži uz zemes jāatstāj, un bikšu vietā valkāt jaku vai džemperi ar kapuci. Kapuce viņa gadījumā bija kā slings apjomīgajiem sēkliniekiem.

Viņš operāciju veica 48 gadu vecumā un ar televīzijas dalību. Operācijas rezultātā tika noņemti visi 63kg audu no viņa sēkliniekiem un Vestlijs beidzot pa ilgiem laikiem varēja sajusties kā parasts vīrietis. Viņš pēc operācijas atguva pašapziņu un cerēja atrast mīlestību, taču cik mediji vēsta – viņam diemžēl tas neizdevās.

Veslijs mira aptuveni gadu pēc operācijas, 49 gadu vecumā no sirdstriekas. Viņš jau ilgu laiku bija cīnījies ar cukura diabētu un pārdzīvojis vairākas sirdstriekas, taču šī izrādījās liktenīga.

Lasi vēl: Viņa 5 minūtes saspieda rokās sava vīra sēkliniekus, izraisot šokējošu rezultātu

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment