Māte 6 gadus vecam dēlam sniedz visai dīvainas pamācības, lai viņš nākotnē labi izturētos pret sievietēm

22 gadus vecā Nikola Pauluna, kura reiz piedalījusies MTV šovā 16 and pregnant (“16 un stāvoklī”) reizi mēnesī ved savu 6 gadus veco dēlu Lailu uz improvizētu “randiņu” restorānā.

dvddv

Lūk, ko māmiņa rakstījusi savā Facebook profilā:

Reizi mans 6 gadus vecais dēls mani aizved vakariņās. Viņš atver man durvis, atvelk manu krēslu, stāsta par savu dienu & jautā, kāda bija manējā, samaksā rēķinu ar naudu, ko nopelnījis, darot mājas darbus, un pat atstāj dzeramnaudu viesmīlim/viesmīlei. Darot šo, es viņam mācu, kā izturēties pret dāmu & un kā pareizi pavadīt randiņu ar viņu. Kā parādīt, ka viņš ciena sievieti, ko mīl (pašlaik tā būtu māmiņa). Mēs noliekam savu telefonu un iPadu nost (izņemot, lai uzņemtu šo attēlu, un sēžam un runājam viens ar otru par savām dienām, par lietām, ko mēs gribētu darīt, utt. Es mācu viņam pareizas galda manieres un to, ka ir nepieklājīgi izmantot telefonu, kamēr esi randiņā ar mammu vai kādu citu. Viņš iemācās naudas vērtību un kā tikt ar to galā. Viņš iemācās, kā izmantot matemātiku, kad mēs saskaitām visu, ko vēlamies un pārliecināmies, ka mums vēl paliek 15% dzeramnaudai. Jā, viņš ir jauns, bet es ticu, ka tas ir kaut kas, ko vajadzētu mācīties jau tagad. Nekad nav par agru iemācīt savam bērnam izturēties ar cieņu pret citiem, it īpaši sievietēm. Kā sievietei, kas pagātnē ļaunprātīgi izmantota, man ir ļoti svarīgi iemācīt savam dēlam cieņpilnu izturēšanos. Pārāk daudziem vīriešiem mūsdienās nav ne jausmas, kā izturēties pret sievietēm vai kā aizvest viņas uz jauku randiņu. Ir jauki apzināties, ka mans dēls nebūs viens no viņiem. 

Kā jums šķiet? Vai šāda audzināšanas metode nākotnē mazo padarīs par īstu džentlmeni vai drīzāk par 40-gadīgu “māmiņas puisīti”, kuram visas sievietes atgādina paša māti?

Avots: sickchirpse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment