Māte pēc mežonīga suņa uzbrukuma vairs nespēj skatīties spogulī uz sabojāto seju: nepatīkami attēli!

“Es biju pie kaimiņiem, un, kad piecēlos, lai dotos prom, es pieliecos pie suņa, lai to paglaudītu. Tajā brīdī tas man uzklupa un iekoda sejā,” viņa stāsta. “Es atceros, ka suns bija man virsū un tad atslēdzos. Es pamodos slimnīcā, un ārsti negribēja rādīt manu seju. Kad jautāju, cik šuvju viņi uzlika, viņi atbildēja, ka nezina, jo tikai turpināja šūt, lai saglābtu manu seju.”

Dog-bite

Operācija noritēja zem vietējās anestēzijas, jo Silvijas kundzei ir problēmas ar sirdi, tāpēc parasto anestēziju nevarēja izmantot. Viņa sajuta katru adatu, kas tika izdurta cauri ādai.

Ieraugot seju pēc operācijas, viņa bija satriekta, un tagad vairs nespēj paskatīties spogulī.

JS94999631

Silvijas kundze bija aizgājusi pie kaimiņiem sakarā ar bērēm, kas notika pagājušajā nedēļā. Viņai ir osteoporoze, tāpēc kaimiņi bija piedāvājuši viņu aizvest mājās. Suns metās virsū brīdī, kad viņa grasījās doties prom.

Silvijas kundzes meita Liana bija klāt notikuma brīdī un stāsta: “Tas bija briesmīgi. Es izdzirdēju mammas kliedzienus un skrēju palīgā. Suns ar žokļiem bija satvēris viņas seju un mētāja ķermeni no vienas puses uz otru. Visur bija asinis, pa visu seju, rokām un kaklu. Es neredzēju ādu, jo visu klāja asinis. Es nezinu, kā to izdarīju, jo suns bija ļoti spēcīgs, bet es to satvēru pie skausta un atrāvu nost. Nezinu, vai izdarīju vairāk ļauna nekā laba, jo suns bija ieķēries viņas vaigā, kad to atrāvu. Tad pamanīju, ka mamma neelpo. Tajā brīdī nezināju, ka viņa zaudēja samaņu šoka dēļ. Es nometos ceļos, sāku kliegt un raudāt, un izsaucu ātro palīdzību.”

Pictured Sylvia Baillie aged 60 from Paisley who is now back home from hospital and is recovering after she was viciously attacked by a neighbour's Akita Japanese dog.She suffered horrific facial injuries during the attack which required many stitches. Copy Jennifer Hyland.Date 19/07/16.
Pictured Sylvia Baillie aged 60 from Paisley who is now back home from hospital and is recovering after she was viciously attacked by a neighbour’s Akita Japanese dog.She suffered horrific facial injuries during the attack which required many stitches. Copy Jennifer Hyland.Date 19/07/16.

Silvijas kundze tika nogādāta Peislijas slimnīcā Sktotijā, bet pēc tam tika pārvesta uz citu slimnīcu Glāzgovā. Viņa joprojām nevar sakost cietu barību un pārtiek no zupām un saldējuma.

Policija sākumā nespēja atrast suni un tā saimniekus, taču dažas stundas pēc uzbrukuma internetā parādījās sludinājums par šāda suņa pārdošanu – par 50 sterliņu mārciņām. Vēlāk suns tika notverts.

utils-1

Silvijas kundze stāsta, ka nespēja tam noticēt un uzreiz atpazina suni. Viņa uzskata, ka ir neapdomīgi to pārdot, zinot, cik tas ir bīstams. Viņai šķiet absurdi riskēt, ka vēl kāds varētu izciest to pašu, ko viņa, turklāt par 50 mārciņām. Tiesa, sludinājums tika izņemts uzreiz pēc tam, kad internetā parādījās fotogrāfijas ar viņas ievainojumiem.

Silvijas kundze vēlas, lai suns tiktu iemidzināts un saimnieki uzņemtos atbildību par notikušo, jo piedzīvotais līdzinājies ellei.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment