Nekad neuzminēsi par ko domā puse sieviešu kad mīlējas

Bet statistika ir nepielūdzama, kad runa ir arī par vīriešu kārtas pārstāvjiem. Izrādās aptuveni 42% no vīriešiem domā par kādu citu, kad mīlējas ar savu partneri.

Spriežot pēc aptaujas, vīriešiem daudz grūtāk ir pārdzīvot ir to, ka viņa partnere domā par savu darba kolēģi, nekā par kādu nesasniedzamu Holivudas aktieri. Stereotips ir tāds, ka lielākoties vīrieši pēta savas kolēģes un fantazē par viņām, bet izrādās, ka ne mazāk to dara arī sievietes.

love making

Kopā tika aptaujāti 1300 cilvēki, kuri atzina, ka šīs fantāzijas arī mēdzot piepildīties. Tas ir izdevies aptuveni 8% no aptaujātajām sievietēm, bet 2% vīriešu, ka viņiem ir bijušas seksuālas attiecības ar savu priekšnieci.

Tie ir cilvēki, kuri staigā apkārt kā aizliegtie augļi- viņi ir tik tuvu, bet tomēr tik tālu, tāpēc cilvēkiem šķiet interesanti fantazēt par viņiem. Tas ir, kas neierasts.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">lielākā daļa</cite>

    kas domā par citu, domā arī par konkrētā vīrieša naudasmaku,ne viņu pašu tajā brīdī. un paši vainīgi,ka uzķeras uz tām, kas viņus izmanto,nevis vienkārši mīl,jo tās, kam ir mērķis, ir arī labākas aktrises seksa laikā-mmmm,ah,uh……:))
    kamēr īstā ,visdrīzāk, paliek citam. bet par visu jāmaksā.

Leave a Comment