Nenāksies mazgāt: 3 svarīgākie noteikumi ledusskapja kopšanai – būs tīrs uz visiem laikiem

Jūsu ledusskapis būs tīrs gan no iekšpuses, gan ārpuses.

Ledusskapja mazgāšanu teju ikvienai saimniece uzskata par pietiekami apgrūtinošu un ilgu darbu. Tomēr no šīs procedūras var izvairīties, ja ievērosiet dažus noteikumus. Eksperti pastāstīja, kas jāatceras gandrīz vienmēr, lai samazinātu laiku, kas tiek patērēts ledusskapja kopšanā.

Tikai retais zina, bet ledusskapis būs daudz tīrāks, ja līdz minimumam samazināsi produktu uzglabāšanu. Tas ietver arī to, ka jāsāk izvairīties no plauktu vai atvilktņu “pārslogošanas”. To izdarīt ir pietiekami vienkārši. Jums vienkārši jāizņem laukā viss ledusskapja saturs un jāatstāj ārā visas nevajadzīgās lietas.

Patiesībā šis punkts ir gaužām triviāls, bet vecas iesāktas burciņas, kas jau divus gadus atrodas ledusskapja aizmugurējā plauktā, vai arī novītuši zaļumi, kurus gribēji pievienot pagājušās nedēļas salātiem, tikai rada lieku pārslodzi ledusskapim un papildus netīrību. Tātad, galvenais notikums, ledusskapī turēt to, kas tiek lietots tuvākajā laikā. Ledusskapis nav noliktava!

Lasi vēl: Divi vienā: sagatave borščam, ko var izmantot arī kā salātus

Tikpat svarīgi ir pareizi organizēt telpu. Nebūs lieki izmantot konteinerus, kā arī statīvus konkrētiem produktiem. Šādā gadījumā ledusskapis būs daudz tīrāks, un jums praktiski nevajadzēs to mazgāt. Tāpat, atverot, piemēram, konserva bundžu, ja nolūst vāciņš, pa virsu bundžai uzlieciet pārtikas plēvi vai foliju. Tā ne tikai samazinās iespējamību, ka bundžas saturs izlīst, bet novērsīs arī nepatīkama aromāta izplatīšanos.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Tomēr galvenais noteikums ir regulāri pārbaudīt produktus. Ja kādam no tiem beidzies derīguma termiņš – labāk tos uzreiz izmest, nevis mēģināt “reanimēt”. Pretējā gadījumā tie kļūs par nepatīkamas smakas avotu, kas izplatīsies visā ledusskapī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment