Neticami kādos apstākļos šī meitenīte izdzīvoja viena pati

Karina Čikitova ir 3 gadus veca meitenīte, kura devās mežā līdzi savam tēvam. Nabaga meitenīte mežā pazaudēja savu tēvu un apmaldījās. Savukārt, viņas māte tikai pēc 4 dienām apjēdza, ka viņas meita ir pazudusi. Laimīgā kārtā, mazs suņuks bija ar Karinu visu to laiku, kur viņa pavadīja mežā.

Pēc vairākām dienām viņa tika atrasta. Karina bija pārtikusi no avota ūdens un meža ogām. Nikolajevs, meitenīte tēvs stāsta: “Glābēji ieraudzīja pēdas mežā un viņas apavus. Viņi nosprieda, ka nekur tālu viņa nebūs gājusi, jo mežā ir daudz zariņu uz kuriem var sadurt pēdu. Pēc aptuveni 20 metriem patiesi, Karina arī tur pat vien sēdēja.”

sibīrija2

“Es pats nesu Karinu uz ātrās palīdzības mašīnu. Viņa bija tik viegla kā putniņš, bet pilnīgi pie samaņas un saprāta,” saka Nikolajs.

Psiholoģe, kura bija piedalījās meklēšanā apgalvo, ka ar meitenīti viss ir pilnīgā kārtībā. Šis piedzīvojums viņā nav radījis nekādu traumu, viņa normāli atbild uz jautājumiem un saprot to, kas notiek un kas bija noticis.

sibīrija3

Karina atrodas ārstniecības iestādē, kurā viņa atgūst spēkus. Nekādi smagi miesas bojājumi netika konstatēti, tikai pēdu nobrāzumi un lielā daudzumā moskītu un citu insektu kodumi.

Karinas meklēšanā bija iesaistīti aptuveni 100 cilvēki, mednieki, karavīri un brīvprātīgie, jo šī Sibīrijas mežu daļa ir zināma kā mājvieta lāčiem.

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">tā</cite>

    Nekur tālu nebija aizgājusi…turpat vien atrada…māte tikai pēc 4 dienām saprot, ka bērns pazudis…tēvs laikam vispār nesaprata…IDIOTI!

  • <cite class="fn">SPIIDOLA</cite>

    ko tad 4 dienas taa maate dariija?Shausmas ,kaada valdiiba,taadi pavalstnieki…

  • <cite class="fn">Torte</cite>

    Mātei beidza kost un sāka skaitīt bērneļus.

Leave a Comment