Neticēsi, ko šis vīrietis izdarīja, kad uzzināja, ka viņa padotā ir stāvoklī!

Dažkārt darbavieta nodrošina stabilu dzīvi sievietei, kamēr viņa ir stāvoklī, bet tas nekad nav garantēts. Citi uzņēmumi uzskata, ka sieviete var tajā laikā nestrādāt, bet netaisās par to maksāt viņai algu.

Uzņēmējs Markuss Lemons saprot pienākumu rūpēties par saviem darbiniekiem, tai skaitā arī sievietēm, kuras ir gaidībās. Savā realitātes šovā The Profit viņš fokusējas uz mazu uzņēmumu saglabāšanu visā valstī.

Marcus Lemonis 1

Zemāk redzamajā video Markuss sagādā savai darbiniecei brīnišķīgu pārsteigumu – Tamija ir maza veikala menedžere, kura gaida bērniņu un strādā divos darbos, lai spētu nodrošināt bērniņam visu, kas viņam būs vajadzīgs.

Video ir redzams, kā viņš norāda uz sievietes vēderu un saka: “Šis ir daudz svarīgāks par jebkādu pīrāgu, ko mēs uztaisīsim.”

Viņš saka, ka viņam būs nepieciešama maza viņas palīdzība, kamēr viņa būs prom, lai varētu uzņēmumu uzturēt kārtībā, bet, lai viņai būtu mierīgāks prāts, viņš iedeva viņai 6 mēnešus apmaksātu atvaļinājumu. Tāpat viņš piedāvā palielināt viņas algu, lai viņai nebūtu jāstrādā savā otrajā darbā kā bārmenei.

Screen Shot 2016-09-07 at 9.40.34 AM

Viņš laikam ir viens no lieliskākajiem priekšniekiem pasaulē!

Avots: shareably.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment