Nežēlīgi veidi, kā citās pasaules valstīs soda izvarotājus; Neticēsi, kā ir Ķīnā

Ziemeļkoreja

Izvarošanas upurim tiek dota iespēja nonāvēt pāridarītāju. Ziemeļkorejā izvarotāju publiski nonāvē šāvēju grupa, viens no šāvējiem ir seksuālo uzbrukumu pārcietušais cilvēks.

Nīderlande

Lai arī lielākajā daļā valstu par izvarošanu tiek uzskatīta ģenitāliju penetrācija, Nīderlandē seksuāls uzbrukums ir arī skūpstīšanās piespiedu kārtā. Vainīgais var nonākt cietumā uz četriem līdz 15 gadiem, atkarībā no notikušā apstākļiem un cietušā vecuma.

Ķīna

Ja Ķīnā kāds tiek atzīts par vainīgu izvarošanā, viņš tiek sodīts ar nāvi. Dažkārt tiesa piemēro vainīgajam ģenitāliju mutilāciju.

Irāna

Irāna ir bēdīgi slavena ar nežēlīgiem sodiem, kuri tiek piemēroti pat pret noziedzniekiem, kuri nav veikuši vardarbīgas darbības. Nav nekāds pārsteigums, ka dzimumnoziedzniekus šajā valstī publiski pakar vai sadedzina dzīvus. Ja izvarotājs spēj izvairīties no nāvessoda izpildes, viņš pavada visu atlikušo dzīvi cietumā vai saņem 100 pātagas cirtienus.

Norvēģija

Norvēģijā izvarotājs cietumā pavadīs no četriem līdz 15 gadiem, atkarībā no nozieguma smaguma un upura vecuma.

Indija

2013. gadā Indijā tika izdots likums, kas aizliedz izvarošanu un padara to par sodāmu noziegumu. Vainīgais saņem 14 gadus ilgu cietumsodu vai, smagākos gadījumos, tiek pakārts.

Izraēla

Izraēlā ir relatīvi saudzīgi soda apmēri. Vainīgajam tiek piespriests četru līdz 16 gadu ilgs cietumsods.

Grieķija

Grieķijā cilvēks, kurš atzīts par vainīgu izvarošanā, tiks ietupināts cietumā. Cietumsoda termiņš ir pilnībā atkarīgs no nozieguma smaguma un tiesneša sprieduma.

Avots: allday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">hartijs</cite>

    PSRS=121p, prim 15 un sēdi cik iedos.
    Tas ir tikai par mēģinājumu izvarot.

  • <cite class="fn">Sabic</cite>

    Nevienam nav tiesības nonāvēt otru! Laivienalga ko viņš būtu izdarijis. Jo viņš izdara tik pat ļaunu grēku kā izvarotājs!!! Bet ar cietumsodu droši var sodīt un piespied kārtas darbu!!!

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Tu tāpat teiktu ja tevi izvarotu?

    • <cite class="fn">Mims</cite>

      Nāve ir pārāk saudzīgs nāvessods, cietumsods kur nu vel kūrorts par noziegumu. Nocirst galu un palaist lai mokas atlikušo mūžu. Citiem domājams šāds solis liks divreiz padomāt.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Ja Tavu meitu izvarotu, tad arī būtu tik saudzīgs ? Noziedznieks cietumā vēl uz nodokļa maksātaja, arī uz cietušā, rēķina dzīvo. Ļoti ,,godīgi”.

Leave a Comment