No kādām frāzēm pavisam noteikti jāizvairās, lai izdotos mīlestību atrast internetā

Ko es varu darīt, lai uzlabotu savas iespējas atrast otro pusīti?

Tas ir lielisks jautājums, kuru rūpīgāk analizējusi iepazīšanās vietne “Illicit Encounters”.

Šīs mājaslapas uzturētāji analizējuši 400 000 tur reģistrētos profilus un atklājuši, ka potenciālos partnerus atbaida ne tikai izplūdusi pašbilde, kas fotografēta pret netīru spoguli vai bilde, kurā cilvēks redzams kopā ar savu bijušo, bet arī vārdi un izteicieni, kādus lieto sevi aprakstot.

No kā jāizvairās, ja esi sieviete

Sliktas ziņas nāksies dzirdēt sievietēm, kuras ir jaukas un apmierinātas ar savu esošo dzīvi. “Illicit encounters” iesaka sievietēm neaprakstīt sevi kā kautrīgas, uzticamas vai laimīgas. Tā vietā ieteicams izmantot fiziskos dotumus izceļošus vārdus, piemēram “seksīga”, “izskatīga”, “ar izteiksmīgam ķermeņa aprisēm apveltīta”. Lieliski piemēroti ir arī “godīga” un “pašpārliecināta”, tie vīriešos izraisa patiesu interesi. Atklāts, ka minētos īpašības vārdus sievietes izmanto retāk, par spīti tam, tieši uz šiem vārdiem vīrieši tiecas visbiežāk reaģēt.

No kā jāizvairās, ja esi vīrietis

Interesantā kārtā, vīriešiem noteikti sevi nevajadzētu aprakstīt kā “apaļīgs”. Jā, tas nav godīgi! Laurus plūcošā vārdu kombinācija stiprā dzimuma pārstāvjiem ir “godīgs, inteliģents un pašpārliecināts”. Noteikti neizmanto vārdus “izskatīgs” vai “pievilcīgs”, šajā sakarībā noskaidrots, ka sievietes dod priekšroku vīrieša personībai un rakstura īpašībām, nevis lielībai un izskatam. Turklāt, viņas pašas ir spējīgas novērtēt tavu pievilcību.

Lasi vēl: Kā uzreiz iepatikties sievietēm (vai vīriešiem) – arī tad, ja neesi no glītajiem

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment