No narkomāna par multimiljonāru – lūk kā viņam tas izdevās!

Rafiti bija izlēmis atvērt māju Malibu – viņš sāka taisīt sulas, kas bija pildītas ar super-ēdieniem, kas palīdzētu atkarībniekiem atveseļoties. Rafiti pirmais izgudrojums bija dzēriens ar nosaukumu Wolverine – tā sastāvā ir dateles un banāni, ziedputekšņi un bišu māšu peru pieniņš. 

Viņš pats saka: “Tas bija paredzēts, lai palīdzētu un stiprinātu pacientus – viņiem bija nepieciešams iegūt tik ļoti nepieciešamo spēku. Letarģija pašos pirmajos atmešanas posmos ir diezgan brutāla, it īpaši tad, ja centies atmest pēc ļoti ilga lietošanas laika un vienmēr esi lietojis smagas narkotikas.”

1

Pēc pavisam neilga laika ziņas par Rafiti meistardarbiem sāka izplatīties un kļuva aizvien populārākas. “Ļoti daudz ne-vietējo iedzīvotāju nāca uz Riviera Recovery, lai tikai izbaudītu kādu no manis gatavotajiem smūtijiem. Dažkārt tas pat bija mazliet apkaunojoši, jo daži no šiem cilvēkiem pat nebija Riviera Recovery programmas dalībnieki.”

1

Drīz vien Rafiti atvēra pats savu SunLife Organics veikalu, pateicoties kāda profesionāla azartspēļu cienītāja, kurš vēlas palikt anonīms, aizdevumam. Rafiti tagad pārdod 32 veidu sulas, proteīna kokteiļus un smūtijus savos kopskaitā piecos veikalos.

Lasi vēl: Sievietes atkarība no ŠĪS lietas ir pretīgākais, kas jebkad ir dzirdēts!

1

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment