Noskaidro, ko acu krāsa atklāj par TAVU personību

Brūnas/tumšas acis.

Tu esi dzimis līderis. Tu visdrīzāk lieto mazāk alkohola nekā tavi gaišacainie draugi, un tev patīk nodarboties ar sportu. Atrodi savu iekšējo spēku – ar to tu spēsi iekarot pasauli.

Zilas acis.

Tev piemīt liels iekšējais un arī fiziskais spēks, kaut arī nereti apkārtējie cilvēki to nemaz neredz. Bieži apkārtējie izdara pārsteidzīgus spriedumus par tevi, pat ja tevi īsti nepazīst. Viņi saskata tevī vājumu un kautrību. Par spīti tam, atklāts, ka sievietes ar zilām acīm labāk panes dzemdību sāpes. Tu arī labāk nekā citi spēj kontrolēt nemieru vai depresiju, ja tev tāda ir. Tu esi ambiciozs un zinātkārs.

Pelēkas acis.

Pelēkas acis ir ļoti reta parādība. Tu esi ārkārtīgi līdzsvarots cilvēks, bet tavā būtībā ir arī kāda daļa, ko grūtāk kontrolēt. Citiem cilvēkiem nav viegli tev piekļūt. Tiem, kam tu esi svarīgs, nāksies pielikt ne mazumu pūļu, lai iegūtu tavu uzticību.

Gaišbrūnas acis.

Arī gaiši brūnas acis nav bieži sastopamas. Cilvēki ar šādu acu krāsu mēdz būt pašspārliecināti, neatkarīgi un spontāni. Tavu personību ir grūti paredzēt un izprast. Tas nav nekas slikts, bet tikai norāda uz to, ka tu esi ļoti īpašs.

Zaļas acis.

Ja tavas acis ir zaļā tonī, tev piemīt īpašs valdzinājums un noslēpumainība. Zaļas acis vairumam cilvēku šķiet ļoti pievilcīgas, pat seksīgas. Tu esi neparedzams, bet nemēdz ātri aizsvilties dusmās. Tu esi radošs un labi tiec galā un situācijām, kurās uz tevi likts mentāls spiediens.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment