Noteikumi, kuri būtu jāievēro īstam džentlmenim: īpaši #16!

player-vs-gentleman

Lai cik biedējoši mums tas šķistu, uzvedības etiķete pēdējo simts gadu laikā ir krasi mainījusies.

Šie džentlmeņa cienīgie noteikumi pirmo reizi tika publicēti 1875. gadā grāmatā ar nosaukumu “Džentlmeņa etiķetes vadlīnijas”, tās autors ir Cecils B. Hartlijs.

Uzvedīsimies pieklājīgi un cienīgi.

  1. Augstākā nepieklājība ir sarunu biedram pievērst mazāk uzmanības nekā savam pulkstenim, piezīmju grāmatai vai pīpei. Pat tad, ja esi garlaikots vai noguris, nekādā gadījumā to neizrādi.
  1. Nekad nepārtrauc runātāju. Dažkārt pat papildus informācijas pieprasīšana var izklausīties nepieklājīga. Vēl sliktāk ir apstādināt kādu pusvārdā vai jebkādām metodēm likt viņam ātrāk pabeigt stāstījumu. Nepārtrauc otru cilvēku pat tad, ja esi lietas kursā par izskanošo informāciju.

Lasi arī: 5 drošas pazīmes, ka viņa tev nav īstā

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu pārējos noteikumus, kurus vajadzētu ievērot ikvienam džentlmenim!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Līga</cite>

    Ļoti labs saraksts. Cik vīriešu mūsdienāss ko tādu pat tikai mēģina ievērot?
    Nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna un kompānija, kurā atrodies, firma, kurā strādā, arī dzīves partneris. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Piedalies lielākajās Rietumeiropas un Amerikas loterijās, izmantojot jauno, matemātiskajā statistikā balstīto stratēģiju – grupu spēli, sauktu par sindikātu, un esi gatavs jebkurām dabas kaprīzēm jau pēc nākošās izlozes. Reģistrējies pie licencēta loto brokera un jau šogad iegūsti laimestus, ar kuriem pietiks gan pirmajai iemaksai par labu auto, dāvanām tuviniekiem un kārtīgi izballēties ar draugiem. https://goo.gl/R6VdrB

Leave a Comment