Opel Corsa spilgtākās iezīmes

Opel Corsa vilina ar formīgu un saistošu dizainu. Sportisks režģis, precīzi veidoti priekšējie lukturi, plūstoša jumta līnija, spēcīgas proporcijas. Salonā meistarīgi veidoti augstvērtīgi materiāli un sudraba apdare. Satriecoša no jebkura leņķa.

Corsa ir satriecoša no jebkura leņķa. Sportisks režģis, precīzi veidoti priekšējie lukturi, plūstoša jumta līnija, spēcīgas proporcijas. Satriecošu iespaidu rada augstvērtīgo materiālu meistarīgā apstrāde un sudraba apdare.

Stils, krāsa un komforts.

Tīrās salona formas papildina augstvērtīgi apdares materiāli, kvalitatīvi audumi un patīkamas, gludas virsmas. Ietilpību izceļ garās horizontālās līnijas.

Izgaismojiet tumsu.

Ieslēdziet biksenona priekšējos lukturus izcilai redzamībai naktī. Iebūvētās līkumu gaismas palīdz manevrēt. Opel raksturīgās LED dienas braukšanas gaismas garantē, ka jūs pamanīs.

Satriecoši vieglmetāla diski.
Diski par jums pasaka ļoti daudz. Izcili veidotie 15” līdz 17” diski piešķir automašīnai individualitāti un samazina neatsperoto masu, ļaujot izbaudīt patīkamāku braucienu.

Apvienojiet sev tīkamo!
Izvēlieties sporta sēdekļus, stūri ar ādas apdari un īpašos 16” vai 17” vieglmetāla diskus. Atrodiet savas krāsu kombinācijas gan iekšpusē, gan ārpusē. Īpašās paketes paredzētas vēl plašākām pielāgošanas iespējām.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment