Padomi kā pareizi nodarboties ar seksu, lai baudu gūtu abi partneri

Kā pareizi nodarboties ar anālo seksu.

Pirmkārt ir nepieciešams sagatavoties šīm procesam.

Eksistē likumi, kurus ir nepieciešams izpildīt pirms anāla Seksa:

 Pirms akta, ir nepieciešams iztīrīt zarnu traktu, lai nesanāktu amizants gadījums, un netiks izbojāta jūsu mīļākā nodarbe. Kā arī iztukšotas zarnas dos jums iespēju atslābināties

  1. Pirms seksa ieejiet dušā.
  2. Jā jūs gribat pirmo reizi nodarboties ar anālo seksu, tad vispirms jāizmēģina, vingrinājumi. Iepildiet vannu ar silto ūdeni, iegulieties ūdenī un atslābinieties, un pa lēnam iebāziet divus pirkstus (tikai apgrieziet nagus, lai nesavainotu anālo atveri). Var arī izmantot sekssšopa piedāvātās speciālas anālas atveres bumbiņas.
  3. Savas veselības labā nodarbojaties ar anālo seksu, izmantojot atsevišķu prezervatīvu, lai baktērijas netiktu jūsu partneres organismā.
  4. Nekādā gadījumā prezervatīvu ko jūs izmantojat anālā seksa laikā, neizmantot tālāk. Ja jūs gribat turpināt klasiskā veidā prezervatīvu samainiet.
  5. Obligāti izmantojiet lubrikantu, kura atvieglos locekļa ievadīšanu anālajā atverē un arī nesavainos partneri.

Tātad jūs izlēmāt nodarboties ar anālo seksu, un visus augšup minētos noteikumus esat ņēmuši vērā. Ko tālāk? Kad pienāca ilgi gaidītais brīdis, kad abi partneri ir sagatavojušies, tad ir nepieciešams atslābināt partneri un, protams, uzbudināt viņu.

 Lai to paveiktu partneris var laizīt anālo atveri ar mēli, un pa lēnam ievadīt tur pirkstus ar lubrikantu. Kad partnere pilnība atslābinājusies, viņš var lēnam ievadīt locekli. Dažas meitenes var atslābināties un uzbudināties no pieskariniem un krūts glaudīšanas: pieskarieties krūtīm, un pēc kārtas katru krūts galu.

 Un kad meitene uzbudinājusies , pamēģiniet atkal lēni ievadiet locekli anālajā atverē (meitenei jābūt virspusē, lai partneris varētu glāstīt viņa krūtis). Ja meitenei parādās stipras sāpes, vai viņai nepatīkamas, tad vajag apstāties pamēģināt vēlāk vai nākošajā reizē.

 

Avots: menshealthmag.com 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment