Padomi kā pareizi nodarboties ar seksu, lai baudu gūtu abi partneri

Labākās seksa pozas, kas sniegs maksimālu baudi abiem partneriem.

Pastāv ļoti daudz un dažādu seksa pozu, katrs pāris var izvēlēties tādus, kas ir optimālas tieši viņiem. Piemēram, ja sieviete ir apaļīga, tad poza „Stiprinieks” vai „Roku darbs” būs vienkārši nepieņemamas. Pāris izvēlas pozas, no kurām abi gūs maksimums baudas. Eksistē standarta pozas, kuras ir diezgan izplatītas. Pie tādam pozām var atzīmēt:

  • Poza „Sieviete augša”. Pozas nosaukums runā pats par sevi: sieviete atrodas virspusē savam partnerim, viņa sēž uz viņa. Šī poza labi derēs sievietēm kuri izjūt klitora orgasmu. Šajā poza dominēs sieviete, sakarā ar to, ka vīrietis ir nedaudz ierobežots savās kustības. Tomēr viņš var aiztikt viņas krūšu galus, glāstīt tos, tāda veida palīdzēt savai otrai pusīti ātrāk sasniegt baudu.
  • Poza „Vīrietis augša”. Šo pozu sauc par misionāra pozu. Ļoti izplatīta poza, kad vīrietis atrodas sievietei virspusē. Sieviete tāda gadījumā, var saliekt kājas ceļos, kā arī var apvīt kājas ap vīrieša kaklu, tāda gadījumā vīrietis var dziļāk ieiet savā partneri.
    Šajā poza vīrietis vieglāk sasniedz orgasmu , bet sieviete ļoti izbauda procesu. Tomēr partnere nespēj sasniegt orgasmu tāda poza. Tāpēc izmantot šādu pozu labāk beigās, ja jūs grasāties pabeigt dzimumaktu.
  • Poza „Vīrietis”. Šī poza dod iespēju partnerim ļoti dziļi ieiet savā partnerē, tas viņai dos neticamu baudu. Šajā poza sieviete stāv uz ceļiem, bet vīrietis iekārtojas viņai aiz muguras. Tajā paša laikā, meitene atspiežas ar elkoņiem, vai arī noliek galvu uz spilvena. Šī poza lieliski der vīriešiem, kuri līdz bezsamaņai dievina sieviešu pakaļas. Vīrietis šajā pozā var stimulēt savu partneri pieskaroties anālai atverei ar pirkstiem, kuri ir sasmērēti ar lubrikantu.
  • Sēdus poza. Šī poza ir brīnišķīga, kas dod iespēju partneriem skatīties viens uz otru. Šajā poza vīrietis sēž uz krēsla, bet sieviete sēžas virsū. Viņa var veikt apļveida kustības un arī augšup un lejupvērstas kustības.

Šķir lapu uz priekšu, lai uzzinātu par anālo seksu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment