Pankūkas “viss vienā krūzītē” – ļoti vienkārša recepte bet izcili gardas pankūkas

Šodien atklāšu jums recepti ļoti gardām  pankūkām, kuru nosaukums ir  “Viss vienā krūzē”. Šīs pankūkas ir ļoti viegli pagatavojamas,  bet pašu recepti būs viegli atcerēties. 

Esmu pilnīgi pārliecināta, ka, ja  kaut reizi pamēģināsiet viņas pagatavot, pēc tam to darīsiet atkal un atkal…

Pankūkas ir viens no vispopulārākajiem ēdieniem pasaulē, kas tiek gatavots no vienkāršiem sastāvdaļām un to var uztvert kā pašu pamatu daudziem garšīgiem piedevām. Pankūkas ir ceptas mīklas ēdiens, kuras bieži vien satur olas, piena un miltus, un tos var pasniegt kā saldus vai sāļus ēdienus.

Vienkāršība un pieejamība padara pankūkas par lielisku ēdienu dažādiem ēdiena gatavošanas tradīcijām, tāpat arī bagātinās tādu tradicionālo ēdienu kā pusdienas un brokastis.

Turklāt, papildus tiem, kas cenšas izvairīties no pārmērīgām taukskābēm, pankūkas var būt viegli modificējams ēdiens, lai ievērotu uztura ierobežojumus, kā arī var būt pilnvērtīga daudzoksnaina maltīte, ja tās pasniedz ar garšīgiem pildījumiem, piemēram, svaigu augļu un medus vai ar biezpiena un kanēļa maisījumu.

Vienkārši sakot, pankūkas ir izsmalcināts un baudījuma pilns ēdiens, kas ir tikpat daudz par to, ko tajā pievienot, kā arī par to, ko to pavārs savā maģiskajā virtuves mākslas ugunspēkē ieliek.

Lasi arī: Nav nepieciešams vārīt un cept bietes – ir vieglāks veids: 15 minūtes un bez nepatīkamas smakas

No sasmakušiem pārslas līdz gatavām pankūkām uz cepta sviesta, uz bagarēm vai ar cukuru, pankūkas nodrošina garšas un uztura bagātinājumu, kas ir vienkārši neaizmirstams, un tādējādi jāuzsver, ka tā ir lieliska izvēle, ko izmēģināt kā uztura unīversālu ēdienu.

 

Tagad pati recepte!

Sastāvdaļas:

Milti – 1 krūze

Kefīrs – 1 glāze

Piens – 1 glāze

Ola – 1 gab

Cukurs – 1 ēd.k.

Sāls – 1/2 tējk

Soda – 1 tējk

Augu eļļa – 1 ēdamkarote

Citronu sula – 1 tējk

 

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu soli pa solim ar foto

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment