6 pārtikas produkti, kas “nogalina” seksuālo dziņu – par #5 neviens neiedomājas!

2. Pārstrādāti pārtikas produkti

Sāļas uzkodas un konservi ar augstu nātrija saturu var izraisīt asinsspiediena paaugstināšanos. Tas nelabvēlīgi ietekmē asins padevi uz dzimumorgāniem, un rezultātā pasliktina arī dzimumtieksmi. Tāpēc augsts asinsspiediens tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem erektīlās disfunkcijas izraisītājiem. Izvēloties konservētus produktus, meklē tos, kas ir saglabāti paši savā sulā vai ūdenī.

3. Nepārspīlē ar dārzeņiem

Mēģināt justies iekārojami ar uzpūtušos un gāzēm pilnu vēderu – būtu grūts uzdevums ikvienam. Ja šķiedrvielām bagātie dārzeņi nāk par labu gremošanai un zarnu veselībai, tad citi dārzeņi var veicināt vēdera uzpūšanos un gāzu veidošanos. Tāpēc veselības organizācijas iesaka neēst pārāk daudz kāpostu, ziedkāpostu, pupiņu, brokoļu un pat sīpolu (kas arī pasliktina elpu, ja to ēd svaigā veidā), lai izvairītos no vēdera uzpūšanās.

4. Piebremzē ar kafiju

Kofeīna daudzums vienā kafijas krūzē varētu šķist pavisam nekaitīgs, bet šis dzēriens, it īpaši lielā daudzumā, var tevi padarīt nemierīgu. Ja tev ir bijuši psihiski traucējumi saistībā ar nemieru vai trauksmi, tad kafija ir vēl bīstamāka. Kad bija pēdējā reize, kad kāds nemierīgs vai pārlieku nervozs cilvēks bija labs gultā?

Atceries, ka kafija paliek organismā vairākas stundas (paiet 5 līdz 6 stundas, kamēr tiek izvadīta tikai puse no izdzertā daudzuma), tāpēc labāk nedzer kafiju, ja nākamajā dienā plāno realizēt savas seksuālās fantāzijas.

Lasi vēl: 5 mīti par seksu, ko visi uzskata par patiesību – īpaši #4!

5. Tiec vaļā no maizes

Maizes cienītājiem varētu būt problēmas ar dzimumdziņu, jo tajā esošie fitoestrogēni negatīvi ietekmē testosterona līmeni. Maizes sastāvā ir arī daudz ogļhidrātu, kas var likt tev justies gausam un slinkam. Arī makaroni rada līdzīgu efektu. Tāpēc vakariņās labāk izvēlies kaut ko veselīgāku un vieglāku, piemēram, salātus, kas nekaitē dzimumdziņai.

6. Samazini alkohola patēriņu

Iespējams, tavu dzimumdziņu pasliktina tieši alkohola lietošanas paradumi. Ja to lieto ļoti bieži, tad rezultātā var pasliktināties dzimumtieksme un diskomforta dēļ arī dzimumdzīve kopumā. Eksperti brīdina, ka pārmērīga alkohola lietošana var novest pie impotences problēmām, tāpēc pievērs uzmanību tam, cik daudz izdzer.

Avots: curejoy.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Tava Veiksme tevi gaida šeit: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un laimē savu Džekpotu!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBookP ro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Drīz jau Valentīndiena. Vai tev ir sava Otrā Pusīte? Tāda, kādu gribi, nevis, kāda gadījās?
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

Leave a Comment