Pasaki savai sievietei šo vienu balto melu, lai šonakt tiktu pie kaislīgāka un aizraujošāka seksa!

Kad esi kopā ar vienu cilvēku jau ilgu laiku, kādā brīdī nākas saskarties ar sāpīgo patiesību – sekss kļuvis mazliet garlaicīgs. Vai arī tas vairs nenotiek tik bieži, jo kādam no jums vienkārši negribas. Kaisles uguntiņa ir mazliet apdzisusi.

Tas parasti notiek tāpēc, ka jūs gultā vienmēr atkārtojat vienu un to pašu. Jūs zināt, kas otram vislabāk patīk, taču, lai kas tas būtu, katru reizi to darot vienā un tajā pašā veidā, tas agrāk vai vēlāk kļūs apnicīgi. Ja tava meitene tev bieži atsaka seksu, tas, ļoti iespējams, nozīmē, ka viņa vienkārši ir nogarlaikojusies, tāpēc viņas vēlme pēc seksa mazinās.

Ir tikai viens veids, kā pārtraukt šo rutīnu un atgūt kaisli attiecībās – izmēģināt kaut ko jaunu.

Taču vairums vīriešu (un arī sieviešu!) kautrējas atklāti runāt par seksu un to, ko viņiem gribētos pamēģināt. Mēs baidāmies, ka mūs atraidīs, nesapratīs, noliegs. Vairums pāru nekad nerunā par to, ko viņiem patiesībā gribas gultā.

Bet ir viens visai nevainīgs triks, kā viegli tikt ar šo problēmu galā: tas ietver tikai mazliet baltu melu.

Pastāsti savai sievietei, ka pēdējā naktī redzēji traku sapni – un tajā jūs abi darījāt tieši to, ko tev gribētos arī īstenībā ar viņu izmēģināt. Vienalga, vai tas būtu anālais sekss, sekss trijatā vai publiskā vietā, vai jebkas cits.

Ja viņai tas nepatiks, jūs abi vienkārši pasmiesieties par šo dīvaino sapni.

Bet, ja viņa šķitīs ieintriģēta, tu vari iet tālāk un it kā nepārdomāti iejautāties: “Hei, bet kāpēc gan mēs to nevarētu izmēģināt?”

Un tad, kad būsiet beidzot sākuši apspriest iespēju ļauties interesantākiem seksuāliem piedzīvojumiem, arī viņa vairs nekautrēsies atzīties tajā, ko pati gribētu izmēģināt.

Avots: menshealth.com

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment