Paši dīvainākie Vikipēdijas raksti, kas tev naktī rādīsies murgos – #3 šausmas!

 

Fatālais bezmiegs

Tā ir smadzeņu slimība, kas nav ārstējama. Cilvēks ar šo slimību zaudē spēju gulēt. Tas noved pie halucinācijām un bezmiega – šie simptomi pacientu noved līdz nāvei aptuveni 18 mēnešu laikā.

Slimība ir ļoti reta – pasaulē tā ir tikusi sastapta tikai 40 ģimenēs, kopā skarot aptuveni 100 cilvēkus. Šī slimība var iedzimt – ja kādam no vecākiem tā ir, pastāv 50% iespēja, ka ģenētiski to pārnēsās arī bērns.

Ultraskaņas zema augstuma raķete

Tas ir kodolierocis, kas tika izgatavots 1955. gadā. Tā šāviņš varēja nolidot ~ 181 855 km. Raķetē atradās kodolreaktors, kas nogalinātu pilnīgi visus, kuri nonāktu šāviņa tuvumā un saskartos ar tā radīto radiāciju.

Lasi vēl: 10 dīvainākās fobijas pasaulē, par kurām tu visdrīzāk pat nenojauti!

Tomēr raķete tika iznīcināta, jo nebija droša veida, kā pārbaudīt tās efektivitāti, nenogalinot visu, kas gadītos tās ceļā.

Džeimsa Bulgera slepkavas

Džeimss Bulgers bija 2 gadus vecs zēns, kuru nozaga un nogalināja divi 10 gadus veci puiši.

Džeimss tika nozagts no New Strand lielveikala, kamēr viņa māte to neredzēja. Divi puiši – Roberts Tomsons un Džons Venabls aizveda zēnu un dzelzceļu, kur viņu spīdzināja un meta pret viņu akmeņus un ķieģeļus.

Bērns tika nogalināts, kad puiši viņam uz galvas uzmeta 10 kg smagu dzelzs stieni – bērna līķi zēni atstāja tā, lai izskatītos, ka viņu ir notriecis vilciens.

Avots: viralvideospace.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment