Pazīmes, ka beidzot esi ticis pāri savai bijušajai. …Vai tu esi?

  1. Tev nav nekādas vēlmes ar viņu kontaktēties.

Ja tev joprojām ir jūtas pret bijušo, tu vari just vēlmi viņai tās izpaust. Tā kā modernās tehnoloģijas piedāvā tik daudz veidu, kā sakontaktēties ar kādu cilvēku, var būt grūti no tā atturēties. Ja attiecības ir beigušās pavisam, dažreiz labāk ir saraut visas saites ar savu bijušo. Uzturēt normālu draudzību ar viņu varētu būt ļoti grūti.

  1. Tu jautā sev, kāpēc vispār biji ar viņu kopā.

Viena no nepārprotamākajām pazīmēm, ka esi ticis pāri savai bijušajai – tu sāc nopietni apšaubīt, kāpēc vispār iesaistījies attiecībās ar viņu. Kad esi iemīlējies meitenē, var būt ļoti viegli neievērot viņas trūkumus. Kad attiecības ir beigušās, tu lēnām sāc redzēt, kāda viņa patiesībā ir.

  1. Tu sāc skatīties uz citām meitenēm.

Kad esi nesen piedzīvojis sāpīgu šķiršanos, ir grūti gribēt kādu citu meiteni, izņemot savu bijušo. Bet par laimi, kad paiet kāds laiks, tu atkal sāc pamanīt arī citas. Tas ir svarīgs pagrieziena punkts, jo tu sāc lūkoties pēc jaunas meitenes, ar ko satikties, tā vietā, lai cerētu, ka tava bijusī atgriezīsies. Tu esi gatavs doties tālāk.

  1. Domas par bijušo neietekmē tavu noskaņojumu.

Ja neesi pilnībā ticis pāri savai bijušajai, domas par viņu tev var likt just daudz emociju – dažreiz tās ir sliktas, dažreiz labas. Bet, kad esi ticis viņai pāri pa īstam, tajās retajās reizēs, kad viņa vēl ienāk tev prātā, tu nejūtu neko sevišķu.

  1. Tevi vairs neuztrauc, ko viņa dara (vai ar ko satiekas).

Ja neesi ticis pāri bijušajai un neredzi viņu sevišķi bieži, tu bieži vien pieķersi sevi prātojam, ar ko gan viņa nodarbojas, vai viņai jau ir jauns puisis… Tas ir pilnīgi dabiski neilgu laiku pēc šķiršanās. Bet tad, kad tevi tas pārstāj nomocīt, un tu bez liekām emocijām spēj noskatīties, kā tava bijusī draudzene tiekas ar kādu citu – tā ir laba zīme.

Avots: manhelper.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment