Pēc atkausēšanas saldētava sāka dīvaini smaržot. Tualetes papīra rullis izlaboja situāciju

Saldētavas atkausēšana ir apgrūtinoša, bet nepieciešama. Tiesa, pēc tam personīgi manā saldētavā sāka nepatīkami smaržot. Neērtību palīdzēja novērst vīramāte. Kādu dienu ieskatījos viņas ledusskapī un biju ārkārtīgi pārsteigta, jo ledusskapī viņa uzglabāja tualetes papīru!

Šodien paskaidrosim, kāpēc ievietot tualetes papīra rulli saldētavā. Triks ideālam svaigumam saldētavā!

Smaku likvidēšana ledusskapī un saldētavā

Mana vīramāte paziņoja, ka ledusskapī un saldētavā viņa vienmēr tur tualetes papīra rullīti!

Izrādās, ka tualetes papīrs ir labākais līdzeklis svaiguma un tīrības radīšanai ledusskapī. Un tas viss, jo papīrs lieliski absorbē jebkādas smakas. Tikai viens rullis spēj pasargāt gan ledusskapi, gan saldētavu no nepatīkamām smakām.

Lasi arī: 7 padomi, lai vista būtu sulīga un maiga, nevis cieta kā zole

Tikai šeit svarīgi paņemt labas ražošanas papīru, bez aromatizētājiem, jo ​​ledusskapī tam būs jāsadzīvo ar pārtiku!

Vīramāte teica, ka viņa jau gadiem ilgi saglabā neitrālu smaržu savā ledusskapī un saldētavā! Tualetes papīrs ir arī lielisks līdzeklis, lai noņemtu lieko mitrumu no ledusskapja un pagarinātu produktu kalpošanas laiku.

Novietojiet nelielu šī tualetes papīra rullīti uz jebkura ledusskapja plaukta, un papīrs pāris dienu laikā uzsūks lieko mitrumu. Pēc 3-4 dienām jūs varat pamanīt, kā papīrs ir kļuvis pilnīgi slapjš. Nosusiniet to uz radiatora un atkal ievietojiet ledusskapī. Papīru pret jaunu ir vērts mainīt ne biežāk kā reizi mēnesī.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment