Pētnieki izskaitļojuši, kā ikviens var kļūt par miljonāru: ar pāris vienkāršu ieradumu palīdzību

1. Panākumu atslēga slēpjas fiziskās aktivitātēs

Korlija veiktajā pētījumā izdevās noskaidrot, ka uzturot ķermeni veselīgu, tu palīdzi arī prātam būt veselīgam un nākt klajā ar pēc iespējas veiksmīgākām un inovatīvākām biznesa idejām. Viņš uzzināja, ka 76% turīgu cilvēku katru dienu vismaz pusstundu pavada skrienot, braucot ar riteni, pastaigājoties vai nodarbojoties ar kāda cita veida sportiskām aktivitātēm.

2. Ja neesi sagatavojies, sagatavojies izgāzties

Savā grāmatā Toms Korlijs skaidro, ka 80% cilvēku ar kuriem viņš runājis ir kā apsēsti ar mērķu īstenošanu. Viņi pastāvīgi nosprauž sev jaunus mērķus un nāk klajā kā ar īstermiņa, tā arī ar ilgtermiņa izaicinājumiem. Korlijs ir pārliecināts, ka lai sasniegtu savas virsotnes, tev noteikti nevajadzētu savas trepes atstutēt pret kāda cita sienu un savas dzīves labākos gadus pavadīt rāpjoties pa tām augšup.

3. Vairāku ienākumu avotu izveidošana

Strādājot vienā darbā un saņemot tikai vienu algu ir grūti ietaupīt naudu. Korlija veiktais pētījums pierādīja, ka miljonāri neuzticas vienam ienākumu avotam; aptuveni 65% no šiem cilvēkiem pirms pirmā miljona nopelnīšanas bija vismaz trīs ienākumu avoti. Korlijs iesaka investēt ienākumus papildus uzņēmējdarbībā vai nekustamajā īpašumā.

4. Labi izgulies

Korlijs secinājis, ka 89% miljonāru, kas paši savām rokām ieguvuši savu bagātību, guļ vismaz septiņas stundas diennaktī. Ir grūti pieņemt lēmumus, kas nāk par labu tavai naudai, ja tavu domāšanu apgrūtina nogurums. Toms Korlijs šajā sakarībā piemetina: “Miegs ir veiksmes panākumu atslēga.”

Lasi vēl: Miljonāru ēšanas paradumi: lūk, kas tev jāizmaina uzturā, ja gribi kļūt bagāts

5. Tiecies ar labiem cilvēkiem

Korlijs īpaši uzsver: “Tu esi tik veiksmīgs, cik veiksmīgi ir ar tevi saistītie cilvēki.” Ja vēlies kāpt augšup pa trepēm, būtu laba doma satikties ar citiem miljonāriem, kas savu bagātību ieguvuši tādā pat veidā; šie cilvēki nereti piesakās dažādu semināru vadīšanai, tādēļ ta ir vislabākā vieta, kur iegūt jaunus paziņas un draugus. Tāpat ieteicams pievienoties grupām ar līdzīgām karjeras interesēm.

6. Lasīšana

Toms Korlijs skaidro, ka 88% miljonāru pavada laiku lasot grāmatas. Šie veiksminieki dod priekšroku biogrāfiju vai pašmācības grāmatu lasīšanai, nevis novelēm vai zinātniskajai fantastikai. Korlijs apgalvo, ka grāmatās atrodamas apslēptas mācības, tieši tādēļ pat ļoti ieteicams izlasīt vairāku cilvēku dzīvesstāstus, kuros viņi paši skaidro, kā no pašas apakšas nonākuši sabiedrības elitē.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment