Vēlies sev pievērst vairāk sieviešu uzmanību? Lūk, ko iesaka zinātnieki

tulku- viriesi 2

Kāda jauna pētījuma rezultāti vēsta, ka vīriešiem, kuri vēlas iepatikties pretējā dzimuma pārstāvēm vajadzētu ēst salātus un augļus.

Pētījuma rezultāta noteikts, ka vīrieši, kuri ēd daudz augļu un dārzeņu vislabāk smaržo, sievietes atzinušas, ka šādi vīrieši smaržo pēc saldiem augļiem. Par patīkamiem sievietes atzinušas arī to vīriešu sviedrus, kuri patērē daudz gaļas, olas un tofu. Tie vīrieši, kuri uzturā lietoja galvenokārt makaronus, karbohidrātus un maizi, saņēma novērtējumu, ak viņu izdalītais ķermeņa aromāts ir vismazāk patīkams.

Dr. Aiens Stīvens, Makvārijas Universitātes psihologs un viņa komanda izpētījusi, ka vīrieša ķermeņa aromāts signalizē sievietei informāciju par viņa veselības stāvokli.

Viņš atklāj: “Vīrieša sviedru aromāts kalpo par godīgu veselības stāvokļa informācijas sniedzēju sievietēm.”

Zinātnieki strīdas arī par to, ka sievietēm patīkama liekās arī vīrieša ādas krāsa, ja tā ieguvusi mazliet oranžīgu pigmentu, kas radies no augsta karotinoīdu saturošu ēdienu patēriņa, piemēram burkāniem.Izmantojot spektrometrus zinātniekiem izdevās izmērīt ādas krāsas pigmentu.

Kopā deviņas sievietes ostīja no 43 vīriešiem iegūtos sviedru paraugus. Sievietes atzina, ka patīkamāki bija to vīriešu sviedri, kuri ikdienā uzņem vairāk karotinoīda. Sievietes atzina, ka šādi sviedri smaržo pēc dabas, augļiem vai kā saldeni patīkama. Zinātnieki lūdza pētījumā iesaistītos vīriešus aizpildīt anketas par viņu ievēroto diētu, lai pēc tam nonāktu pie secinājumiem. Lai uzzinātu vai šie paši dati attiecas arī uz sieviešu sviedriem nepieciešami papildus pētījumi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment