Pirmais sekss ar jaunu sievieti: kā neaplauzties

Nesteidzies

Paļauties uz trīsrandiņu sistēmu, kad trešajā dienā jūs jau esiet gultā – nevar. Daudzas sievietes pārguļ ar puisi tikai pēc 8 vai vairāk randiņiem. Viņa tev liks manīt, ka ir gatava. Ja viņa uzaicina  tevi pie sevis ciemos uz dzīvokli, kad vecāki ir aizbrukuši vai ari kaimiņi ir devušies atvaļinājumos – tā ir zīme.

Skūpsti

Tavi skūpsti liks noprast, ka tu no attiecībām negaidi tikai seksu, lai arī cik labs tas nebūtu. Kā arī daudzas sievietes pirmo reizi skūpstoties pieķeras tam cilvēkam.

Nepārforsē ar priekšspēli

Velti vismaz 15 minūtes skūpstiem un glāstiem, pirms laidies zemāk. Sievietēm vajag vismaz 8 minūtes, lai uzbudinātos. Divkāršo šo laiku un noved viņu baudas virsotnē.

Izmanto galvu

Orālais sekss iedala sievietes divās daļās: vienas, kuras kaunas no tā un otras, kas ar lielāko prieku pieņems tavus glāstus. Vairāk kā puse sieviešu no veiktā Evolutionary Psychology  žurnāla pētījuma – 52% sieviešu ar cerību cer, ka vīrieši veltīs vismaz 15 minūtes sievietēm apakšā uzkurinot viņas. 

Esi uzticīgs klasikai

Gandrīz puse sieviešu pirmajā reizē vēlas seksa ilgumu aptuveni no 10 – 20 minūtēm, tā kā nav jēga ņemt ārā no plaukta Kamasutras grāmatu, vēl jo vairāk daudzas sievietes nevēlas eksperimentēt pirmajā reizē, vienkārši, lai noguļas uz muguras un saliec kājas, un zem gurniem ieliec spilvenu, lai tu tupus vari ieiet viņā un masēt klitoru ar pirkstu.

Rūpējies par turpinājumu

Daudzas sievietes cer, ka starp jums būs kaut kas vairāk, nekā sekss uz vienu nakti – tas ir skaidrs arī bez statistikas. Parādi viņai to. Sāc ar pavisam vienkāršo: apskauj viņu. Sievietes vēlas pēc seksa vismaz 20 minūtes apskauties. Tas nav nemaz tik grūti. Pietiks ar to, ka paņemsi viņas roku vai arī savu uzliksi uz viņas vēdera. Kā arī pazvani viņai nākamajā dienā. Vai arī zvani viņai pēc darba. 

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Kristaps</cite>

    No sakuma sievieti jaiepazist,japiuekeras,nejau nu pirmaja reize pezu sakt laizit 😀 lai nu kaa tur butu… sorry

  • <cite class="fn">Pimpito Pizdaljāno</cite>

    Esmu šajā ziņā tik pat labs kā lavandas zieds smirdīgā pirdienā. Kaislīgi skūpstīt magnolijas ziedu tā jaunavības mēnešos ir kā zvaigznes debesīs ziemas naktī. Un ja vēl zieds ir tāds nobriedušāks jeb vecums mazliet uzcirpts, tad tā var dot vaļā, ka lielais “O” būs tik ātri kā ferrari lidlaukā un tik stiprs kā Vulkāns okeāna vidū.
    Galvenais, lai pirdiens neiznāk!

Leave a Comment