Populārākās seksuālās fantāzijas pasaulē. Cik no tām ir bijušas tev?

Sekss publiskā vietā ir viena no seksuālajām fantāzijām, ko tu noteikti esi dzirdējis daudz reižu. Bet tas ir tabu, vai ne? Iespējams, tu pat uzskati to par “traku”.

Tomēr, saskaņā ar pētījumu, kas nesen publicēts “Seksuālās Medicīnas Žurnālā” (The Journal of Sexual Medicine), daudzas no seksuālajām fantāzijām, kuras mēs uzskatām par neparastām, patiesībā ir plaši izplatītas… starp daudziem cilvēkiem. Saglabājot savas fantāzijas pie sevis (dabiski), cilvēki maina sabiedrības priekšstatu par to, kas ir plaši ir izplatīts un kas nav.

Pētījumā tika aptaujāti 1500 pieaugušie, liekot viņiem izvēlēties savas fantāzijas n0 55 iespējām. Piecas no fantāzijām tika nodēvētas par “tipiskām”, jo tās atzīmēja 84% aptaujāto; to skaitā bija vēlme seksa laikā izjust romantiskas jūtas, orālais sekss, sekss neparastā vietā, sekss “īpašā” atmosfērā.

39 no 55 fantāzijām pētījuma autori nodēvēja par “izplatītām”, jo tās atzīmēja ap 50% aptaujāto. Starp tām bija dominance un padevība, sasiešana, grupveida sekss un anālais sekss. Īsāk sakot, 44 no 55 iespējamām fantāzijām sev piedēvēja vismaz puse aptaujas dalībnieku.

Protams, bija arī 11 fantāzijas, kuras neguva popularitāti. Vienīgās divas, kuras tika nodēvētas par retām, bija pedofīlija un sekss ar dzīvniekiem (2,3% vai mazāk aptaujāto). Atlikušās 9 tikai nosauktas par “neparastām”: 15,9% vai mazāk aptaujas dalībnieku tās izvēlējās. Urinēšana uz sava partnera ir viena no šo “neparasto” fantāziju saraksta.

Avots: mindbodygreen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment