Pučem sava versija par Savicka dīvainajiem izteikumiem attiecībā uz Dukuriem

13626461_1216840828335974_4308802940619722298_n

Kas mudinājis Rīgas Dinamo šefu Juri Savicki noriet Brāļu dukuru lēmumu boikotēt PČ Sočos? Sporta žurnālistam Armandam Pučem ir sava versija.

Viņš raidījumā Overtime Jurim Savickim veltīja skarbus un ironijas pilnus vārdus, tomēr teju visa Latvija šiem vārdiem piekrīt. Dzentlmenis.lv jau vēstīja, ka Ar savdabīgu interviju Krievijas medijiem izcēlies KHL kluba Rīgas Dinamo valdes priekšsēdētājs Juris Savickis, kurš asi nosodījis Latvijas skeletonistu lēmumu nestartēt pasaules čempionātā Sočos, Krievijā.

Latvijas skeletonisti savu lēmumu pamato ar dopinga skandālu Krievijā! “Pagājis gana ilgs laiks kopš Starptautiskās antidopinga aģentūras un Starptautiskās olimpiskās komitejas paziņojumiem par netīrajiem atlētiem mūsu sporta veidā. Kā skeletona sabiedrības locekļi jūtam, ka ir iespējams izdarīt vairāk, lai uzvarētu taisnība. Ņemot vērā pēdējos pētījumus, mēs sakām: ir gana,” vēsta paziņojums, kas publicēts Latvijas skeletona komandas mājaslapā.

Savickis intervijā Krievijas medijam life.ru izcēlies ar vairākiem apgalvojumiem, kuri vērtējami kā absurdi un domājams, nepaliks bez atbildes. Viņa asā reakcija, visticamāk, skaidrojama ar faktu, ka Rīgas Dinamo tiek finansēts par Krievijas naudu, savukārt Savicka vadītais uzņēmums Itera Latvija ir Krievijas kapitāla uzņēmums, kurš tirgojas ar Krievijas dabazgāzi.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu Pučes video 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ieskaties šeit un izmaini savu dzīvi uz visiem laikiem: http://goo.gl/ytXa5A</cite>

    r skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment