Puišiem! Uzzini, ko tava draudzene par tevi stāsta savām draudzenēm!

Dzīvesveids, kādu tu viņai vari piedāvāt

Sievietēm interesē tas, cik jauks, mīļš, piemīlīgs un gādīgs ir vīrietis, pareizi? Ne tad, kad viņa runā ar savām draudzenēm. Patiesībā viņa stāsta par tavu darbu, par to, cik labu naudu pelni – tās ir populārākās tēmas, par kurām viņa stāstīs savām uzticības personām. 

Tavas stiprās un vājās puses gultā

Šīs sarunas tomēr ir arī dziļākas, nekā tikai par naudu un labklājības līmeni. Tavas spējas gultā noteikti ir viena no tēmām, par kurām viņas runās. Tomēr neuztraucies – neko sliktu viņa centīsies neteikt.

Vai tu esi laulību materiāls

Jā, sievietes par to domā jau pašā sākumā. Bet tas, protams, ir atkarīgs no viņas mērķiem attiecībā pret tevi. Viņa novērtēs to, vai tu varētu būt viņas bērnu tēvs, vai viņa spētu dzīvot kopā ar tevi, vai jums saskan tik ļoti, ka šis viss varētu pārvērsties par kaut ko pavisam nopietnu. Un noteikti šajā sarunā arī iestarpināsies tava uzvārda pielikšana klāt viņas vārdam. Sievietes tā vienkārši dara, un tur jau nekā slikta nav!

Viņas bailes attiecībā uz jūsu saistībām

Ja viņai kaut kas nebūs saprotams, būs radušās šaubas, tas viss nonāks līdz draudzeņu ausīm. Tāpat viņa savām draudzenēm jautās: “domājat, es viņam patīku?”,”vai es viņam liekos interesanta?”,”vai man viņam aizrakstīt/piezvanīt?” un daudz citu jautājumu. 

Tas, cik daudz pūļu tu pieliec attiecībām

Jā, tas arī tomēr parādās viņu sarunu laikā. Tava draudzene stāstīs par to, cik daudz tu viņai raksti, cik ļoti interesējies par to, kā viņai iet, ko viņa dara. Kā tu izturies randiņa laikā – vai dāvini puķes, padod roku, palaid pa priekšu. Lielākajai daļai sieviešu tas ir ļoti svarīgi, tādēļ pacenties, lai par tevi tiktu teikts tas labākais.

Viņa salīdzinās tevi ar bijušajiem

Bet atzīsties – tu to arī dari. Tā ir viņas pieredze, tas, kas ir bijis iepriekš, tādēļ viņa tevi salīdzinās. Un parasti tu tiksi nostādīts labajā lomā, jo ar iepriekšējo viss taču ir izjucis, un tev būtu jābūt labākam! 

Avots: www.mensfitness.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment