Puisis no kaulaina pusaudža kļuva par MASĪVU spēkavīru pāris gados: lūk, kā (+FOTO)

Gajs, kuram šobrīd ir 23 gadi, sāka nopietni aizrauties ar ķermeņa pilnveidošanu 16 gadu vecumā un ne brīdi nav apstājies. Viņa režīms ir tik strikts, ka bieži vien viņam nākas izlaist ballītes un ģimenes saietus, lai dotos trenēties.

Gajs stāsta: “Pirmo reizi es sāku iet uz sporta zāli 16 gadu vecumā – cilāju svarus. Es iemīlējos un neesmu skatījies atpakaļ. Ļoti cītīgi ievērot uztura režīmu un trenēties sāku 2014. gadā, tad arī sāka parādīties nopietni rezultāti.”

Gaja uztura režīms ir strikts un sastāv no daudz auzu pārslām, jēlām olām, rīsiem, spinātiem, dārzeņiem, saldajiem kartupeļiem, vistas, un daudz, daudz proteīna kokteiļiem. Kopumā viņš ēd apmēram trīs reizes vairāk nekā parasts cilvēks – apmēram 6000 kaloriju dienā.

Lasi vēl: Gribu muskuļus! Spēka treniņu režīms, kā izvirzīt mērķus

Vīrietis ēd tik daudz, ka viņam pat atļauts ņemt trīs atsevišķus pusdienu pārtraukumus savā darbā bankā, lai viņam izdotos uzņemt pietiekami daudz kaloriju. Kurš būtu domājis, ka ēšana var būt tik smags darbs?

Un vēl Gajs uzturas sporta zālē tik bieži, ka viņam pat uzticēta sava īpašā atslēga, kas ļauj viņam piekļūt tai 24 stundas diennaktī. Lūk, tā ir nopietna nodošanās kultūrismam.

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment