Rets dimants Toyota C-HR

Toyota C-HR kopš atklāšanas 2016. gada beigās ir baudījis stabilus panākumus – Toyota ienākšana vidēja izmēra krosoveru tirgū izraisīja acumirklīgu ietekmi uz segmentu, pateicoties automobiļa satriecošajam dizainam un lieliskajām braukšanas īpašībām. Jaunā Toyota C-HR HY-POWER konceptautomobiļa sirds ir vēl jaudīgāka hibrīda piedziņa.

Automobiļa dizaina mērķis bija vēl vairāk iepatikties klientiem, kam piemīt individuāla gaume un atšķirīgs dzīvesstils, piedāvājot viscaur augstu kvalitāti un uzmanību pret ik sīkāko detaļu. Izpētot dimantu tēmu vēl dziļāk, dizaina komanda iedvesmu guva no dabas spēkiem, kas ogles pārvērš dimantos un spēj paslēpt ugunīgu, izkusušu masu cieta akmens viducī. Šī domāšana atspoguļota eksterjera dizainā, izmantojot jauno matēto Dark Carbon sudraba krāsu, kas dramatiski kontrastē ar satriecošo anodizētās Burning Orange apdari, un šī tēma tiek turpināta arī salonā – tonis-uz-toņa pieejā, kas izmantota melnajā apdarē ar Burning Orange dekoratīviem elementiem.

Konceptautomobilis ir aprīkots ar jauno hibrīda piedziņu, kas dāvā vairāk jaudas nekā 122 DIN ZS sistēma, ar ko aprīkots pašreizējais Toyota C-HR ražošanas modelis, atspoguļojot stratēģiskus Toyota pasaulē vadošo augstas veiktspējas hibrīda tehnoloģiju izstrādes plānus nākotnē un to ieviešanu visā zīmola pamata modeļu klāstā

Rakstu iesaka –

Avots: toyota.lv

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment