Ruņevs beidzot izstāsta kāpēc sieva gandrīz nokoda viņa mēli; patiesība ir traģiska

 

Hamburgas futbola kluba HSV mājas lapā Rudņevs atklāj, ka abi ar Santu gaidījuši trešā bērna piedzimšanu, tomēr bērniņš nav izdzīvojis. “Man tuvajiem ģimenes locekļiem dzīvē šobrīd ir ļoti smagas posms”, norāda Rudņevs, uzsverot, ka neviena traģēdijas sievietes dzīvē nav tik smaga, kā sava bērna zaudēšana.

Viņš uzsver, ka liktenīgajā vakarā, kad Santa nokoda viņam mēli, viņa sieva esot pārstājusi racionāli domāt un kritusi histērijā, kas ir labi saprotams, ņemot vērā smago periodu, kuru nācās viņai pārdzīvot. Rudņevs tika nogādāts slimnīcā, kur viņam steidzamā operācijā mēle piešūta no jauna klāt.

“Es sievai par notikušo neko nepārmetu. Mēs jau 11 gadus esam kopā, un jau 6 gadus esam laimīgi precējušies. Nekad iepriekš mūsu laulībā nav bijuši lieli strīdi un nav bijusi nekāda vardarbība,” norāda Latvijas futbolists, piebilstot, ka viss, kas notika ir tikai reakcija uz smago ģimenes traģēdiju. Viņš uzsver, ka neskatoties uz visus, ģimene paliks kopā.

Kas tālāk?

Rudņevs arī pastāstīja, ka sāpes mēlē paliek arvien mazākas un tā arvien mazāk traucējot runāt un normāli ēst. Jau drīzumā ir plānots, ka viņš atsāks treniņus. “Es mīlu savu sievu vairāk par visu pasaulē un darīšu visus iespējamo, lai viss atkal būtu labi.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment