Šausmas! Pēc šī raksta izlasīšanas tu vairs neiemigsi telefona tuvumā!

Erina Nelsone no Jaunzēlandes guvusi otrās pakāpes apdegumus, ko izraisīja  ķīmiskās vielas, kas atradās viņas jaunajā iPhone vāciņā. Telefons bija palicis gultā, kad viņa aizmiga, un vāciņš ieplaisājis, ļaujot ķīmiskajām vielām iztecēt ārā un apdedzināt ādu.

apdegums

Erina to nopirka Forever New veikalā un un pēc tam nosūtīja vēstuli veikala Facebook lapā: “Uz iepakojuma nekas nav rakstīts par to, ka vāciņā būtu kādas ķimikālijas. Tāpēc es gribētu, lai kāds ar mani sazinās un pastāsta, kas radīja šos apdegumus. Vāciņš par 20 dolāriem man izmaksājis ļoti daudz, un man tas nepatīk.”

Zīmola pārstāvji nekavējoties atbildēja uz šo vēstuli un lūdza ar viņiem sazināties un pastāstīt ko vairāk, bet drīz pēc tam vēl kāda sieviete ziņoja par līdzīgu gadījumu. Viņa skaidroja, ka saskārusies ar tādu pašu problēmu ar Forever New telefona vāciņu – viņa guvusi apdegumu uz kājas, kamēr telefons atradies viņas kabatā.

2222222222

Tā kā abos gadījumos iesaistīts Forever New ražojums, tas pilnībā izņemts no pārdošanas gan mazumtirdzniecības, gan tiešsaistes veikalos. Zīmola pārstāvji joprojām mēģina noskaidrot, kāpēc Sophia telefonu vāciņš plaisā un rada apdegumus. Viņi iesaka pircējiem atgriezt šos vāciņus atpakaļ veikalā, lai saņemtu kompensāciju.

Avots: cosmopolitan.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Reģistrējies šeit: http://bit.ly/2en6QyG sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi - tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!</cite>

    Man patīk jūsu saits, kādu dienu, iespējams, nesīšu jums viskiju.

Leave a Comment