Senais ēģiptiešu horoskops. Runā, ka šis ir pasaulē patiesākais astroloģiskais raksturojums!

Amons Ra – 8.-21. janvāris, 1.-11. februāris

Pamata iezīmes: veiksme, atsaucība, dāsnums. Veiksmīgās krāsas: dzeltenais un oranžais. Zem šīs zīmes dzimst talantīgi un optimistiski līderi. Viņiem patīk palīdzēt cilvēkiem un iedvesmot tos. Viņiem piemīt lieliska intuīcija, tādēļ var sniegt pārsteidzoši labus ieteikumus un pieņemt sarežģītus lēmumus.

Viņu lielais gribasspēks un attieksme pret darbu padara viņus par lieliskiem vadītājiem, kas spēj lieliski vadīt kolektīvu. Starp citu, lielisks prāts ir viena no viņu labākajām īpašībām.

Muta – 22.-31. janvāris, 8.-22. septembris

Pamata iezīmes: ironija. Veiksmīgās krāsas: sarkana un brūna. Šajā zīmē dzimušie cilvēki parasti slēpj savas patiesās jūtas, daloties ar tām tikai ar sev vistuvākajiem cilvēkiem. Viņi vienmēr precīzi zina, ko vēlas, tādēļ ietiepīgi virzās savu sapņu virzienā. To realizēt viņiem palīdz viņu prasme loģiski domāt.

Šie cilvēki kļūts par labiem vecākiem, savu karjeru tiesību, veselības, sociālā darba vai izglītības jomā. Viņiem patīk attīstīties garīgajā jomā, taču, neskatoties uz visu iepriekš minēto, viņi ir ļoti mistiski.

Gebs – 12.-29. februāris, 20.-31. augusts

Pamata iezīmes: lepnums, pieticība, jutekliskums. Veiksmīgās krāsas: violeta un rozā. Svētais dzīvnieks: zoss. Šiem cilvēkiem ir patiešām laba sirds. Viņi ir gatavi izjust un saprast citu cilvēku vajadzības, kā arī nepieciešamības gadījumā palīdzēt. Viņi mēdz būt pat pārlieku emocionāli, taču viņi spēj apburt un piesaistīt sev citus cilvēkus. Šie cilvēki parasti kļūst par uzticamiem draugiem. Šos cilvēkus piesaista darbs, kas saistīts ar ekoloģiju, taču visvairāk piestāvēs profesijas, kas saistāmas ar izglītības un literatūras nozari. Viņiem ir ļoti laba atmiņa, īpaši ja runa ir par apkārtējo cilvēku darbībām. Tāpat viņiem ļoti patīk komforta izjūta, tādēļ viņi sevi iekļauj ar veselu virkni dažādu priekšmetu.

Izīda – 11.-31. marts, 18.-29. oktobris, 19.-31. decembris

Pamata iezīmes: tieša daba, ļoti liela aktivitāte. Veiksmīgās krāsas: zila un balta. Šie cilvēki tik bieži ir tieši un atklāti, ka daudzi uzskata viņus par stulbiem, bet ir arī tādi cilvēki, kurus tas ļoti piesaista. Viņi parasti meklē romantiskas attiecības ar bezrūpīgiem cilvēkiem; viņiem piemīt lieliska humora izjūta.

Cilvēki, kas dzimuši šajos laikos, viegli spēj rast risinājumu un tikt galā ar pārbaudījumiem, kas padara viņus par lieliskiem vadītājiem. Viņi lieliski spēj strādāt komandā, nekad nezaudē savu pašpietiekamību, ļoti viegli spēj attīstīt sevi mārketingā, izkaildes jomā vai mākslā.

Osīriss – 1.-10. marts, 27. novembris – 18. decembris

Pamata iezīmes: neizlēmība, personības dalīšanās. Veiksmīgās krāsas: dzeltena un zaļa. Svētais dzīvnieks: bullis. Šīs zīmes cilvēki var būt spēcīgi un enerģiski, kā arī ļoti neizlēmīgi. Lai vai kā, viņi parasti ir ļoti veiksmīgi cilvēki, optimisti, ārkārtīgi dāsni. Starp citu, viņi vienmēr dzīvo šodienai.

Šie cilvēki vienmēr ir ļoti patiesi savā sakāmajā. Viņi ir neatkarīgi no citiem. Var kļūt par lieliskiem līderiem – tas viss viņu gaišā prāta un harizmas dēļ. Vislabāk viņiem būtu uzsākt savu biznesu, lai nevajadzētu pakļauties citu cilvēku pavēlēm. Viņos ir uzņēmīga cilvēka notis.

Tots – 1.-19. aprīlis, 8.-17. novembris

Pamata iezīmes: vīrišķība, līdzcietība, enerģiskums. Veiksmīgās krāsas: balta un rozā. Šie cilvēki veiksmīgi spēj tikt galā ar jebkādām problēmām, viņi mīl dalīties ar savām zināšanām ar citiem, vienmēr meklē ceļu uz perfekcionismu. Attiecībās ar apkārtējiem vienmēr cenšas būt patiesi.

Viņiem ir milzīgs pacietības mērs, paši ir ārkārtīgi radošas personas, kas ļaus viņiem kļūt par lieliskiem uzņēmējiem. Turklāt viņu komunikācijas prasmes ar citiem palīdzēs viņiem izveidot veiksmīgu karjeru žurnālistikas vai rakstniecības jomā.

Anubiss – 8.-27. maijs, 29. jūnijs – 13. jūlijs

Pamata iezīmes: atsaucības, labas prāta spējas, viltīgums. Veiksmīgās krāsas: sarkanais un okers. Svētais dzīvnieks: šakālis. Kaislīgi un radoši introverti, kas izbauda klusumu un vientulību, ar savu pašpārliecinātību panāk to, ka citi viņos iemīlas. Viņiem ļoti patīk analizēt un izprast citu cilvēku domas un motīvus.

Interese pret citu cilvēku domām noved viņus pie tādām profesijām, kas saistītas ar psiholoģiju, lai gan viņi var atrasties arī jebkurā citā profesijā. Viņiem ir atklāts arī ceļš medicīnā. Tā kā Anubiss ir nāves dievs, šajā laikā dzimušajiem ir zināma interese pret šo sfēru, ļoti bieži viņi atver arī paši savus apbedīšanas birojus. Attiecībās šie cilvēki vienmēr ir maigi un rūpīgi.

Sets – 28. maijs-18. Jūnijs, 28. septembris- 2. oktobris

Pamata iezīmes: tieksme pēc pilnības, impulsivitāte. Veiksmīgās krāsas: melna un tirkīza. Šie cilvēki allaž alkst piedzīvojumu un izmaiņas. Nevienam neizdosies nostāties pa ceļam viņu sapņu realizēšanai, viņi pat neminstināsies upurēt citus, jo otrā vieta nav domāta viņiem. Turklāt viņi ir ļoti komunikabli un harizmātiski. Ņemot vērā viņu mīlestību pret jauniem izaicinājumiem, viņi var kļūt par ne tik populāru nozaru līderiem, taču savas harizmas dēļ var kļūt par lieliskiem politiķiem vai pārdevējiem. Viņi nemīl klusumu, bet dzīvības jēgu viņi redz nemitīgā kustībā uz priekšu.

Bastets – 14.-28. jūlijs, 23.-27. septembris, 3.-17. oktobris

Pamata iezīmes: trauksme, līdzsvarotība. Veiksmīgās krāsas: pelēka un dzeltena. Svētais dzīvnieks: kaķis. Šie cilvēki vienmēr tiecas pēc miera un līdzsvarotības, pēc dabas introverti, viņi meklē klusumu un mieru. Turklāt viņiem piemīt teju pārdabiska intuīcija.

Smeļoties iedvesmas mūzikā un mākslā, viņi kļūst par ļoti apburošām būtnēm, kas vienmēr atrodas laimes meklējumos. Šādi cilvēki ir uzticami un patiesi partneri, kas nostāda sava partnera intereses daudz augstāk par savējām, turklāt stāvēs un kritīs, aizstāvot savus mīļotos cilvēkus.

Gors – 20. aprīlis – 7. maijs, 12.-19. augusts

Pamata iezīmes: asprātība, izturība, nepacietība. Veiksmīgās krāsas: karmīna sarkans, zelta. Svētais dzīvnieks: čūska. Drosmīgi, harizmātiski cilvēki, kuriem ļoti patīk riskēt. Līderi, kas prot iedvesmot citus, un tas viss viņu patiesuma un drosmes dēļ.

Neskatoties uz viņu maigo raksturu, viņiem ir ļoti liels gribasspēks, turklāt viņi nostāda tuvinieku vajadzības daudz augstāk par savējām. Viņi vienmēr orientējas pēc sabiedrības vajadzībām, kas var padarīt viņus par labiem politiķiem vai citiem darbiniekiem sabiedrisko attiecību jomā.

Sekmets – 29. jūlijs-11.augusts, 30, oktobris-7.novembris

Pamata iezīmes: prāts, vara, līdera spējas. Veiksmīgās krāsas: tirkīza un zaļa. Svētais dzīvnieks: lauva. Vēl viena divpusīga personība. No vienas puses, šie cilvēki ir stingri un disciplinēti, bet no otras puses – reizēm mīl vienkārši plūst pa straumei.

Pats galvenais viņiem ir saglabāt savu lepnumu, turklāt tas viņiem ir daudz svarīgāk par mērķiem. Vislabāk viņiem izdodas sevi realizēt varas iestādēs, jo viņos esošais optimisms palīdz viņiem katrās grūtībās saskatīt kaut ko labu, kaut kādu mācību. Viņu organizatoriskās spējas ir ļoti augstā līmenī.

Lasi vēl: Kas katru horoskopa zīmi mīlestībā sagaida gada otrajā pusē (jūnijs-decembris)?

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment