Šī 16 gadus vecā meitene dāvanu dēļ notēloja grūtniecību; kā viņai tas izdevās?

Šī meitene varēja notēlot grūtniecību veselus 10 mēnešus – pat viņas ģimene un draugi pat nenojauta, ka grūtniecība nav īsta. Vispārsteidzošākais ir tas, ka pie visa viņa vēl apgalvoja, ka viņai gaidāmi trīnīši.

Viņa izmantoja vietni fakeababy.com , lai notēlotu, ka ir stāvoklī, lai visi draugi un ģimene viņai dāvinātu dāvanas tūkstošiem dolāru vērtībā.

2

Viltotos grūtnieču puncīšus ir iespējams iegādāties par 149 dolāriem (~132 eiro), tajā bija iekļautas arī viltotas ultrasonogrammas. Pēc kāda laika citas māmiņas vietnē Facebook atklāja, ka bildes nav īstas.

Kad meitene jau gandrīz tika atklāta, viņa izgudroja, ka bērniņus ir pazaudējusi pēc 6 nedēļu grūtniecības.

“Viņa nevienam nestāstīja, ka viņai ir bail un nezina, ko iesākt. Visi ziedojumi, kurus viņa saņēma, ir tikuši atdoti īpašniekiem,” saka meitenes brālis.

Meitene bija bērniem jau iedevusi vārdus – Ivans, Alise un Izabella. Viņa uzrīkoja arī ballīti, kurā atzīmēja savu grūtniecību. Tajā viņa saņēma vairāk dāvanu, nekā spēja atvērt.

3

Pēc kāda laika viņai bija nepieciešams doties pie ārsta, ko viņa atteicās darīt, apgalvojot, ka savus bērnus ir pazaudējusi. Viņa atteicās runāt ar medijiem, kurus šis stāsts ļoti bija ieinteresējis.

Tomēr ir izdevies uzzināt “bērnu tēva” viedokli. “Es biju patīkami satraukts, bet tajā pašā laikā arī nobijies,” saka viņas draugs Džordans, kurš nemaz nenojauta par to, ka grūtniecība nav reāla.

Policija šobrīd izskata šo gadījumu, lai noskaidrotu, vai visā tajā nav iesaistīts kas krimināls.

Avots: www.dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">FU THIS SHIT</cite>

    Tātad tu gribi teikt ka pat draugs nezināja ka viņa ir melojusi? Tak ko jūs diršat… ķipa viņi negulēja un pat nepaskatījās viens uz otru pliki? Tak galīgi apdauzīti jūs esat, ka kaut ko tādu spējat izdomāt bet nepārdomāt…

  • <cite class="fn">Reģistrējies šeit: http://bit.ly/2en6QyG sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi - tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Paspēj piepildī savus slēptākos sapņus vēl šogad.

Leave a Comment