Šī skaistā meitene pameta savu prestižo darbu, lai nodarbotos ar kautko nepiedienīgu

Capssture

Runājot ar Cosmopolitan.com, viņa paskaidroja:

“Pieaugušo filmās es vēlējos piedalīties jau kopš pusaudzes vecuma. Daži no maniem draugiem par to zināja. Jaunībā es drauga mājās uzgāju kaudzi Playboy žurnālu, pie sevis nodomāju, ka tur redzamās sievietes ir ļoti skaistas un vēlējos viņām līdzināties.”

de

Lai arī šādas ambīcijas Linksai izveidojās jau agrā jaunībā, viņa nolēma, ka būtu labāk izvēlēties tradicionālu dzīvesveidu, kā arī iepriecināt vecākus, pabeidzot koledžu. Pēc studiju pabeigšanas viņa sāka strādāt publisko attiecību jomā un sešu mēnešu laikā viņai izdevās tikt pie paaugstinājuma konta administratores amatā, par spīti tam, viņa bija pārliecināta, ka šāds darbs nav domāts viņai.

Capture

Pēc aiziešanas no darba viņa izveidoja savu tīmekļa kameras kanālu un nekavējoties kļuva populāra.

Viņa pastāsta: “Es nezināju, ko sagaidīt. Kad esi jauniņā, tu tiec apzīmēta spilgti dzeltenā krāsā. Abonentiem patīk jauniņās, jo tā ir “svaiga gaļa”, tādēļ viņi bija ieinteresēti apskatīt manu translāciju.”

Captssure

Kādu laiku savai ģimenei Linksa neko neteica par straujo karjeras maiņu, bet tad kāds no viņas paziņām Facebook lapā publicēja video, kurā viņa redzama simulējot orālo seksu ar ledeni. Tā nu noslēpums nāca atklātībā, viņai par lielu pārsteigumu, viņas ģimenes locekļi bija ļoti saprotoši.

Caaapture

Tagad Linksa atzīst, ka vēlas iekarot pieaugušo filmu industriju, sekojot saviem sapņiem: “Savā paziņu lokā es redzu daudzus, kuriem dziļi sirdī ir kāds nepiepildīts sapnis, bet viņi to neīsteno, jo kaunās. Tā vietā viņi labāk paliek uzpūstajā burbulī un strādā kāda labā.”

 

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment