Šie ir paši nīstākie cilvēki visā pasaulē – tu noteikti pievienosies nīdēju pulkam!

 

Hanters Mūrs

Mājas lapas isanyoneup.com radītājs. Šajā mājas lapā atriebības nolūkos cilvēki varēja augšupielādēt savu bijušo draugu un draudzeņu atkailinošas bildes un pievienot personīgu informāciju par viņiem, piemēram, vārdu, uzvārdu, telefona numuru un saiti uz sociālo tīklu profiliem. Šī mājas lapa tika likvidēta, jo tur cilvēki sāka augšupielādēt nepilngadīgu cilvēku atkailinošas bildes, kas klasificējas kā bērnu pornogrāfija. Tiesas process ir atvērts vēl joprojām.

a98806_Moore

Pamela Formane

Meitene pievienoja savā youtube.com kanālā video, kur runā par to, cik viņa ir priecīga par notikušo zemestrīci Japānā, kas izraisīja cunami. Šajā “GOD IS GOOD!!!” video viņa paskaidro, ka ilgi ir lūgusies Dievam, lai kas šāds notiktu, lai viņš noslaucītu no Zemes virsas visus ateistus.

Pāris stundu laikā izplatījās viņas personīgā informācija, un viņai tika draudēts gan telefoniski, gan sūtot uz mājām dažādas paciņas. Pamela izdzēsās no sociālajiem tīkliem pēc divām dienām, bet vienalga saglabāja savu titulu kā briesmīgākais cilvēks pasaulē.

a98806_God is so good

Mets Fornijs

Lasi vēl: Interesanti! 10 pasaulē ietekmīgākie cilvēki, kuri bija arī smagi alkoholiķi

Blogeris, kurš publiski izplatīja šovinistiska rakstura informāciju. Šis, tā sauktais interneta trollis, saniknoja ne tikai sievietes, bet arī vīriešus, jo savā blogā viņš aicināja sievietes kļūt par skaistuma etaloniem, tai pat laikā liekot viņām justies nevērtīgām un zaudēt pašcieņu. Viņš tiek uzskatīts par pasaulē lielāko sieviešu nīdēju.

a98806_Matt forney

Džastins Bībers

Mūziķis savas karjeras laikā ir paspējis saniknot cilvēkus dažādu iemeslu dēļ, taču Latīņamerikā viņu ienīst, nu, bez gala, īpaši jau Argentīnā. Viņš koncerta laikā Buenosairesā samīdīja un spēra Argentīnas karogus, ko fani bija sametuši uz skatuves. Par šādu izrīkošanos Džastinam draudēja reāls cietumsods, taču puisis savu rīcību pamatoja, sakot, ka viņš nezināja, ka tas ir Argentīnas karogs.

a98806_Justin 2

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment