Sieviete ar bērniem pameta vīru alkoholiķi un pārcēlās uz pussagruvušu māju. Bet tad notika kas negaidīts!

 

Vīrietis sāka pārmērīgi lietot alkoholu. Neviena diena nepagāja bez skandāliem. Sieviete sāka uztraukties par savu un bērnu drošību. Viņa pieņēma stingru lēmumu – aiziet no vīra.

Situāciju sarežģīja tas, ka sievietei nebija savu māju. Tomēr viņa no vecvecmāmiņas bija mantojusi nelielu mājiņu laukos. Izvēles nebija, un vientuļajai mātei nācās pārvākties uz šo “būdiņu”.

Mājiņā bija tikai viena istaba, tur nebija pat sanitārā mezgla. Kvalitatīvam remontam bija nepieciešami finansiāli ieguldījumi, bet Agnesei naudas nebija. Viņa ierīkoja tualeti, bet vannas istabas remontam līdzekļu nebija. Mātei ar abiem bērniņiem nācās mazgāties bļodā.

Viena no ciema iedzīvotājām vārdā Katrīna uzzināja par šo situāciju. Viņai bija laipna sirds, tāpēc viņa nolēma palīdzēt Agnesei un viņas bērniem.

LASI VĒL: Astrologs nosaucis lietas, ko nedrīkst iegādāties līdz 15.maijam

Katrīna nolīga remontbrigādi, kas ātri saveda kārtībā Agneses mājokli. Bērniem parādījās vieta, kur spēlēties. Mājoklī ierīkoja siltumapgādi un izveidoja vannasistabu.

Turklāt Agnesei ciema iedzīvotāji uzdāvināja datoru, lai viņa varētu strādāt attālināti, bet kaimiņi uzcēla būdu sievietes sunim.

Cik labi, ka pasaulē vēl ir labi cilvēki!

Kādas ir tavas domas par šo aizkustinošo stāstu? Būsim gandarīti, ja dalīsies komentāros!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment