Sieviete homoseksuālam vīrietim iebaksta ar pirkstu dibenā, taču tiesa viņai piespriež…

30 gadus vecā Šerila un 36 gadus vecais Frenks, abi esot apmeklējuši vienu un to pašu ballīti, kāda kopēja drauga mājās, kad izvērtās nepatīkamais gadījums. “Es nevarēju noticēt tam, kas notika – tas bija brutāls un sāpīgs seksuālās izmantošanas veids. Es asiņoju un jutos it kā šī sieviete mani izvarotu” – atceras Frenks.

Šerila esot bijusi manāmi iereibusi, kad sākusi ironizēt par Frenka netradicionālo seksuālo orientāciju, tai pat laikā jautājot Frenkam vai viņš vēlētos ar viņu pārgulēt. Frenks savukārt, cenšoties izvairīties no Šerilas agresīvās attieksmes, devās uz virtuvi. Šerila viņam sekoja. Brīdī, kad viņš virtuvē pieliecās, lai paceltu nokritušu priekšmetu, Šerila viņu seksuāli izmantoja, iebakstot ar pirkstu viņa pēcpusē.

Frenku šis gadījums esot emocionāli sagrāvis – viņš esot pārtraucis attiecības ar savu puisi, kā rezultātā viņam ir nācies pārvākties, viņu piemeklē panikas lēkmes un atmiņas uzplaiksnījumi par nepatīkamo gadījumu, kā arī viņš esot pat aizdomājies par pašnāvības veikšanu.

Tiesa ir atzinusi Šerilu par vainīgu Frenka seksuālā izmantošanā, un piesprieda viņai 120 stundas sabiedriskā darba un pievienoja viņu seksuālo izmantotāju reģistrā.

Frenku šis spriedums aizvainoja – viņš jutās diskriminēts: “Ja es būtu sieviete, viņa tagad sēdētu cietumā!” Tiesa savukārt Frenkam paskaidroja, ka Skotijas likumdošanā, pirkstu ievietošana ķermenī netiek uzskatīta par izvarošanu. Attiecīgi Šerilu notiesāja par verbāla uzbrukuma nodarīšanu.

Lasi vēl: Traģisks gadījums, kad 20 mārciņu vērta mākslīgā dzimumlocekļa izmantošana noved līdz cietumam…

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment