Sieviete jau 8 gadus dzīvo lidostā, kaut arī viņai pieder trīsistabu dzīvoklis: trakums!

“Tajā brīdī man nebija citas izvēles,” viņa stāsta, piebilstot, ka sākotnēji ideja par dzīvošanu lidostā viņu šausmināja, un viņa plānoja to darīt tikai īsu laika periodu, līdz tiks atpakaļ uz kājām. Viņa izīrēja savu trīsistabu dzīvokli un ātri pielāgojās dzīvei lidostas vidē, kur būtībā cilvēks tiek apgādāts ar visām lietām, kas nepieciešamas dzīvošanai.

Sieviete ātri pierada pie šīs dzīves, un tā dažas sākumā plānotās naktis pārvērtās astoņos gados.

Sieviete stāsta, ka viņa ēd lidostas ēstuvēs pārdoto ēdienu un iepērkas lidostas lielveikalos, viņai ir pieeja dušai un bezmaksas Wi-Fi. Tagad sieviete gan dzīvo labāk nekā tad, kad ieradās.

“Es ierados diezgan tukšām rokām, taču tagad, kad esmu te bijusi jau kādu laiku, man ir vairāk lietu,” viņa stāstīja žurnālistiem, rādot savus bagāžas ratiņus, kas pilni ar drēbēm, higiēnas piederumiem, ēdienu un citām ikdienas lietām.

Lasi vēl: Šī tiešām ir dīvainākā lieta, kas jebkad manīta lidostas drošības pārbaudēs

1000 dolāri, ko sieviete iegūst no dzīvokļa īres, ir vairāk nekā pietiekami, lai viņa varētu dzīvot komfortabli, tomēr viņa cer drīz izvākties no turienes, lai tiktu pie pieklājīga jumta virs galvas. Sieviete plāno pārdot savu dzīvokli un iegādāties mazāku, divistabu dzīvokli.

airport-tenant2-600x400

Interesanti ir tas, ka sieviete nav vienīgais cilvēks, kurš dzīvo Čangi lidostā. Laikraksts Lianhe Wanbao ziņo, ka šobrīd šajā lidostā ir vismaz 10 cilvēki, kuri mitinās tur pastāvīgi.

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment