Šim sunim tika pilnībā aizlīmēta mute- nespēsi noticēt, kā tas notika!

PAY-Alfie-the-dog-has-his-jaw-glued-shut

Vetārsts uzstāja, ka suns kādu laiku jābaro caur trubiņu, kamēr izdosies nonākt pie labāka risinājuma suņa mutes atvēršanai.

Vairākas stundas vēlāk izsalkušajam Alfijam izdevās atvērt muti, kad viņa bļodiņā ielika ēdienu. Par spīti tam, ģimene nekavējoties izvēlējusies uzstādīt pastkastīti, kas atrodas ārā.

Luīze pastāsta: Mēs visi bijām šokēti. Mēs laiku pa laikam saņemam tieši šāda veida reklāmas, un līdz šim nekas tāds nebija atgadījies. Mēs iemācījām Alfijam atnest pasta sūtījumus, bet viņš dažkārt tos mēdz sakošļāt. Šorīt suns neatnāca atpakaļ augšā, kā to dara parasti, tādēļ es nogāju lejā un atradu viņu, raustoties pie durvīm, no viņa mutes nāca putas. Viņam bija lēkme. Alfijs ir diezgan vecs, tādēļ es nopietni satraucos.

Glancētā papīra strēmele vēl atradās viņa mutē, tā bija iesprūdusi žokļos un zobos. Nezināju kā rīkoties, tādēļ piezvanīju tētim un lūdzu, lai viņš mūs aizved pie veterinārārsta. Pa to laiku papīrs saslapa un Alfija mute bija kā aizlīmēta.

Izrādās, ka Alfijs bija nokodis daļu Dominos Pizza sūtītās ēdienkartes.

PAY-Alfie-the-dog-has-his-jaw-glued-shut (1)

Vetārsts bažoties par to, ka lēkmi varētu izraisīt citas veselības problēmas, veica aknu, nieru un vēža pārbaudi. Rezultāti neuzrādīja nekādas veselības problēmas. 

Alfijam iedeva nomierinošas zāles, lai varētu izņemt no mutes atlikušo papīra daļu, tomēr arī veterināram neizdevās suņa muti atvērt. Sākotnēji tika prognozēts, ka suns būs jābaro ar trubiņas palīdzību, līdz ieradīsies kāds cits speciālists.

PAY-Alfie-the-dog-has-his-jaw-glued-shut (2)

Laimīgā kārtā Alfijam pašam izdevās atvērt muti, kad vakarā izsalkušajam sunim Luīze piedāvāja kārumu. 

“Viņš visu dienu neko nebija ēdis, izsalkuma dēļ viņam izdevās atvērt vaļā muti. Mēs visi jutāmies tik atviegloti. Tiklīdz viņš atvēra muti, mēs izņēmām visu tur palikušo papīru. Pēc papīra izņemšanas viss bija kārībā. Nespēju noticēt, ka reklāmas lapa var nodarīt sunim ko tādu,” Luīze piemetina.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment