Šīm zodiaka zīmēm ir liela iespēja tuvāko divu gadu laikā apprecēties

boda

Ja tu piederi šai horoskopa zīmei – priecājies! Zvaigznes tev tuvākos gados sola kaut ko lielu.

Tuvākie divi gadi daudziem atnesīs spilgtus veiksmes brīžus, galvu reibinošus sasniegumus un panākumus karjerā, kas uz brīdi nodrošinās stāvokli sabiedrībā. Pie tam visu mēs spēsim sasniegt paši, negaidot, ka atnāks kāds un iedos mums to, par ko sapņojam.

Lasi arī:  Katrai Zodiaka zīmei ir savs slepenais ierocis! Uzzini, kāds ir tavs!

Gads solās arī būt pozitīvs un prieka pilns. Mūs gaida spilgti pasākumi un aktivitātes, būs daudz iemeslu priecāties, mēs biežāk smaidīsim, mūsu attiecībām pievienosies pastāvīga optimisma garša, parādīsies sajūta, lai kādus pārsteigumus mums Liktenis ir sagatavojis, mēs ar visu tiksim galā un izkulsimies no jebkuras situācijas.

Bet kurai zīmei šis gads iespējams, būs liktenīgais, kad iestūrēt laulības ostā?

Šķir nākamo lapu un uzzini!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pēteris</cite>

    Laikam kaut kas jādara lietas labā, jo līdz šim šogad esmu tikai slimojis, slikti juties, profesionālā izaugsme gājusi uz leju, sirdslietās arī ir iestājusies pauze, neiet uz priekšu, iepazīties arī nesanāk, jo jāslimo, vienkārši tam neatliek laika. Bet parīt tak Augusts! Vēl iesniegums zagsā jāiesniedz, bet nav ar ko! Nu kā tā var pēdējā brīdī man to paziņot! Un tā gadu no gada nepaspēju! Cerams nomirt nenokavēšu!

Leave a Comment