Šis ir tavas dzīves PATS SVARĪGĀKAIS jautājums – vai tu uz to vari atbildēt?

Pats svarīgākais jautājums, ko tu sev vari uzdot, ir:

Par ko un kā tu esi gatavs cīnīties?

Šis jautājums palīdzēs atklāt, ko tu esi gatavs upurēt, lai sasniegtu savus mērķus, kādiem nepatīkamiem dzīves posmiem esi gatavs iet cauri, lai sasniegtu iecerēto. Ir viegli teikt “es gribu būt laimīgs”, bet, ko tu esi gatavs upurēt, kā tu esi gatavs cīnīties, lai tāds būtu?

Visi vēlas perfektu darbu un finansiālu neatkarību – bet ne visi vēlas nedēļā strādāt 40 stundas, darboties ar garlaicīgiem papīriem, sēžot vienā un tajā pašā ofisa krēslā. Cilvēki vēlas kļūt bagāti bez riska, bez ziedošanās.

Lasi vēl: Ja vēlies būt patiesi laimīgs šajā dzīvē, tad tev ir jāiziet šie 8 soļi!

Visi vēlas lielisku seksu un saticīgas attiecības, bet ne visi ir gatavi iet cauri dziļajām sarunām, mulsinošajiem klusuma brīžiem, sakāpinātām emocijām un sāpēm. Tieši tādēļ viņi vienkārši norimstas. Norimstas un domā “ja nu?” – un tā gadiem ilgi, līdz jautājums “ja nu?” pārvēršas par “vai tas bija viss?”.

Uz praktiski jebkuru situāciju var paskatīties no šāda skatupunkta, jo laime sevī iekļauj cīnīšanos un upurēšanos. Pozitīvo mēs iegūstam no negatīvā paciešanas.

Tādēļ nākamreiz, kad vēlēsies ko jaunu, vēlēsies labāku darbu, labākas attiecības, pajautā sev, ko tu esi gatavs darīt, ar kādiem līdzekļiem esi gatavs cīnīties, lai to sasniegtu? Tā tu nospraudīsi sev dažas robežas, kā arī tas neļaus tev sapņot par nereālām lietām. 

Avots: markmanson.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment