Šis puisis saņēma 4 mēnešu sodu par noziegumu, kurš pelnījis mūža ieslodzījumu; Vai tiešām pasaulē nav taisnīguma?

Nolans Brūders no Kresentas pilsētas Kalifornijas štatā sazāļoja savu māsu ar spēcīgas iedarbības marihuānu un vairākas reizes jautāja, vai viņa vēlas ar viņu nodarboties ar seksu, uz ko māsa katru reizi atbildēja ar “nē”. Saskaņā ar tiesā iesniegto sūdzību, meitene vakara gaitā tika sazāļota tik spēcīgi, ka vairs nespēja savu brāli atpazīt, kad viņš viņu seksuāli izmantoja.

Policijas ziņojumā vēstīts, ka nopratināšanas laikā Brūders nav izrādījis nekādus sirdsapziņas pārmetumus un, kā izskatījās, juties labi. Prokurori vēlējās, lai vīrietim tiek piespriests sešu gadu cietumsods. Tomēr tiesnesis šo sodu samazināja uz nieka 120 dienām.

Apgabala advokāts Deils P. Trigs stāsta, ka, pēc tiesneša vārdiem, sabiedrības aizspriedumi pret to, ka viņš ir bijušais ieslodzītais un pret to, ka viņš reģistrēts kā seksuālais noziedznieks, atturēs Brūderu no citu noziegumu veikšanas.

“Šis ir neredzēts noziegums,” stāsta Trigs. “Viņš zināja, ka viņa nevēlas seksu ar viņu. Viņa to viņam atkārtoja vairākas reizes. Tāpēc viņš viņu sazāļoja tik stipri, ka viņa pat vairs nespēja viņu atpazīt kā savu brāli, un tas viņam ļāva ar varu iegūt gribēto.

Lasi vēl: Šī bērna izvarošana un slepkavība bija šausmīgas, bet izmeklēšana atklāja ko VĒL briesmīgāku

Šis nelielais sods liks sabiedrībai domāt, ka savu radinieku sazāļošanai, lai piespiestu viņus nodarboties ar seksu, nav nozīmīgu seku. Tas nav tas, ko mēs gribam, lai cilvēki domā.”

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment