Šis suns katru dienu iet pa vienu un to pašu ceļu ļoti bēdīga iemesla dēļ

2015. gada decembrī Tora saimnieks Klaudio Kantarelli nomira, un viņa kompanjons krita depresijā. Kantarelli ģimene rūpējās par suni, taču nedeva viņam tādu mīlestību un uzmanību, kādu veltīja Tora agrākais saimnieks. Redzot nelaimīgo suņuku, Kantarelli kaimiņiene Sajonara Freitasa jautāja, vai drīkst pieņemt suni pie sevis un varbūt palīdzēt viņam tikt pāri saimnieka nāvei.

“Es jau biju pieradusi pie Tora, tāpēc jautāju, vai varu viņu paņemt,” sieviete stāsta. “Viņš bija slims un ārkārtīgi skumjš.”

Pateicoties Sajonaras mīlošajām rūpēm, Toram pamazām kļuva labāk, un tad viņš sāka doties savās dienišķajās pastaigās. Kopā ar saimnieku Tors pa šo maršrutu bija katru dienu staigājis gandrīz desmit gadu.

“Es ceļos agri no rīta, pagatavoju viņam ēdienu un atveru vārtus, lai viņš var doties pastaigā, pie kuras jau pieradis,” stāsta Tora jaunā saimniece. “Tas ir tā, it kā viņš censtos tikt pāri savām ilgām vai arī gaidītu, kad saimnieks atgriezīsies.”

Lasi vēl: Šis suns ir izcietis vairāk sāpju, nekā tu spēj iedomāties – tev viņš ir jāredz tagad!

“Viņš [Klaudiuss] devās pastaigā katru dienu. Viņš bija visu draugs, mākslinieks. Tagad Tors iet pa to pašu ceļu. Esmu ievērojusi, ka viņš vienmēr apstājas vienās un tajās pašās vietās. Tas ir iespaidīgi,” stāsta Ērtons Olivjera, pilsētiņas frizieris.

Lai kur arī viņš dotos, Tors vienmēr saņem mīlestību un pieķeršanos. Visi zina viņa stāstu, vēlas palīdzēt mazināt zaudējuma sāpes. Tors jau kļuvis par vietējo slavenību.

Pēc tam, kad Tors ir pabeidzis savu pastaigu, piestājis pie visām vietām, kurās mēdza uzturēties viņa saimnieks, it sevišķi pie loterijas biļešu kioska, viņš atgriežas pie jaunās saimnieces Sajonaras.

“Es jums teikšu… Es dievinu viņu, bet es arī  raizējos. Esmu veca, bet es par viņu labi rūpēšos, ja Dievs dos,” saka Sajonaras kundze.

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment