Skolotāji atklāj dīvainākos jautājumus, kādus uzdevuši skolēni: var pārsmieties!

Viens no dīvainākajiem jautājumiem bija: “Cik vecs bija 18 gadus vecs jaunietis 1942. gadā?”

Ķīmijas stundā viens no 10. klases skolēniem izcēlās, pajautājot: “Skolotāj, kā sauc šķidru ledu?”

Kāds interneta lietotājs stāsta: “Mana sieva ir skolotāja, un šis ir mans mīļākais stāsts, ko esmu dzirdējis. Stundas tēma bija Amerikas pamatiedzīvotāju bifeļu medīšanas prasmes un spēja izmantot visas medījuma daļas, lai nodrošinātu ēdienu, apģērbu, pajumti utml. Viens no skolēniem saistībā ar pajumtes veidošanu jautāja: “Vai viņi sakrāva bifeļus vienu uz otra?””

Kāda meitene dabaszinību stundā pajautāja: “Vai makaroni aug makaronu kokos?”

Kāda cita jauniete uzskatīja, ka Āzija ir kāda pilsēta Ķīnā, un viņa pastāvīgi atkārtoja, cik pārsteidzoši ir tas, ka mūsu skolā mācās tik daudz skolēnu no vienas un tās pašas pilsētas.

Kāds skolēns izmisīgi vēlējās uzzināt atbildi uz šādu jautājumu: “Vai zeme ir apaļa kā bumba vai kā šķīvis?”

Lasi vēl: Kāda bija skolēna ikdiena pirms 10 gadiem? Cik daudz tagad ir mainījies viss…

Vēl viens interneta lietotājs pastāsta: “Es esmu matemātikas skolotājs. Vienu dienu pie manis pirms stundas sākuma pienāca kāds skolēns un jautāja: “Kā Jēzus pienagloja savu otru roku pie krusta?” Tad viņš centās attēlot, ka šis uzdevums ir neiespējams. Es atbildēju, ka viņš nepienagloja sevi krustā. Skolēns atbildēja: “Nu, jā, tas izklausās loģiski.””

Vēl kāda skolotāja pastāsta: “Es mācu skolēniem ģeogrāfiju. Kāds no bērniem pajautāja, kurā vietā uz tāfeles projicētajā kartē redzams Teksasas štats. Problēma slēpās tajā, ka uz tāfeles bija redzama Ķīnas karte.”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nepaliec viens šajā Valentīndienā: https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Vai gribi satikt savu sapņu sievieti, kura nebeigs pārsteigt gultā, bet neuzmāksies ar ikdienas kaitinošajiem sīkumiem? Īsta, krāšņa sieviete, uz kādām pierasts vien nolūkoties sociālo tīklu fotogrāfijās. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Laimes pastieptajai rokai?

Leave a Comment