Slavenā Vasilisa Volodina norāda, ka no 6. līdz 26. augusts būs lielu pārmaiņu laiks trim zodiaka zīmēm

Vasilisa Volodina paziņoja, ka pavisam drīz dzīve kardināli mainīsies un to ietekmēs pārsteidzoša zvaigžņu enerģija.

Vēl nekad iepriekš debesis nav bijušas tik satraucošas kā laika periodā no 6. līdz 26. augustam, un drīz vien šis satraukums izpaudīsies arī uz zemes.

Cilvēki sāks just sevī nelielu satraukumu, iespējams, pat bailes un kompleksus, bet tas nebūs ilgi.

Jau 10. augustā atnāks pilnīga harmonija un līdzsvars, cilvēki iegūs pārliecību par sevi un sāks rīkoties, sevi izpaužot pilnā mērā.

Lasi arī: Rīgas ostā tiek turēti tūkstošiem tonnu amonija nitrāta, kas eksplodēja Beirūtā; Cik droši tas ir?

Šajās dienās ļoti svarīgi saprast savas eksistences mērķus un jēgu, lai visu enerģiju varētu virzīt vienai lietai, nevis iztērēt to sīkumiem.

Ja enerģija tiks novirzīta pareizām lietām, tad ātri un viegli izdosies sasniegt uzvirzītos mērķus un būs iespējams realizēt pat pašas pārdrošākās ieceres.

Šajā periodā liela atmosfēras ietekme būs uz naudas sfēru. Tam ir grūti noticēt, bet pat nabadzīgie varēs sajusties kā baņķieri.

Lieta tāda, ka Visums vienkārši darīs neticamas lietas – vientuļie atradīs savu mīlestību, bet nabadzīgie savu bagātību.

Lasi arī: 9 pazīmes, kas liecina, ka tavas aknas ir pārpildītas ar toksīniem un produkti aknu veselībai

Tas būs laiks, kad tie cilvēki, kas nekad nav izbraukuši ārpus sava rajona, dosies neiedomājamos ceļojumos. Šajā laikā neglītie kādu acīs kļūs ideāli.

Jo īpaši liktenis savu ietekmi izpaudīs uz šīm 3 zodiaka zīmēm –  Skorpioniem, Vēžiem un Jaunavām. Bet arī citām zodiaka zīmēm ir vērts uzmanīgi pievērst uzmanību Visuma zīmēm!

Avots: https://zen.yandex.ru/

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment