Slavenības zaudē svaru un pieņemas svarā – ieskaties šokējošākajās pārvērtībās!

 

Kristians Beils

2

Šis aktieris pamatīgi zaudēja svaru, lai filmētos filmā The Machinist. Beils, 39, uzņēma daudz uztura bagātinātāju, lai uzturētu vajadzīgo vitamīnu daudzumu organismā, bet praktiski neko neēda – pārlieku daudz trenējās.

Tāpat viņš vēl reizi ir zaudējis svaru, lai filmētos profesionāla boksera lomā filmā The Figheter.

50cent

3

Repera šokējošajā svara zudumā nebija vainojama viņa veselība: tas bija viņa vēža slimnieka lomas dēļ filmā Things Fall Apart.

2010. gadā viņš publicēja šokējošas bildes, kurās redzams viņa svara zudums, ko viņš sasniedza tikai 9 nedēļu laikā. Pēc filmēšanas viņš atkal pieņēmās svarā, lai izskatītos tāpat kā iepriekš.

Džereds Leto

4

Aktieris pieņēmās svarā, lai filmētos Džona Lenona trillerī Chapter 27. Pēkšņās svara izmaiņas noveda pie podagrai līdzīgām sāpēm kājās.

Vēlāk viņam tas prasīja gadu, lai “ieietu atpakaļ normālās sliedēs”, un viņš pats saka, ka lomas dēļ vairs nekad nepieņemšoties svarā.

Lasi vēl: Šīs ir netīrīgākas slavenības; būsi pārsteigts par #4

Nikola Ričija

5

2006. gadā Ričija zaudēja tik daudz svara, ka pat Holivudas standartiem tas nešķita normāli. Daudzi runāja par to, ka viņa cieš no ēšanas traucējumiem, lai gan viņa par to nekad atklāti nav runājusi.

Rendijs Džeksons

6

American Idol vērtētājs svēra pamatīgi daudz, jo bija grūti tikt galā ar diabētu – tieši tādēļ 2003. gadā viņš pieteicās kuņģa apvedceļa operācijai.

Viņš zaudēja trešdaļu sava svara un šobrīd arī tādu uztur, ēdot mazāk pārstrādātas pārtikas, izvairoties no taukiem un cukura un pavadot vairāk laikā staigājot un spēlējot tenisu.

Avots: health.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment