Šokējoši attēli pārņem internetu- bērns pozē fotogrāfijai degunradžu aplokā Zoo

zo

Lūk, arī fotogrāfija no šī šausminošā brīža. Zēns atrodas degunradžu aplokā tikai pāris metru attālumā no lielajiem zvēriem. Aplokā viņu iecēluši trīs vīrieši. Zooloģisko dārzu viņš esot apmeklējis kopā ar kādu vīriešu kārtas radinieku, kuram prātā ienākusi šī ideja, un viņš esot bērnu mudinājis iet tālāk, lai sanāktu labāka fotogrāfija. Visi apkārtējie bija šokēti un satraukti, daudzi fotografēja un ievietoja attēlus vietnē Twitter un rakstīja:

” Tā bija tik stulba lieta, ko iedomāties izdarīt. Visi apkārtējie bija satraukti un apjukuši. Zēns tur atradās apmēram 20 minūtes.”

“Zēns ir kopā ar kādu vīriešu kārtas radinieku, kurš tur viņa roku un mudina iet tālāk.”

zoooo

Paldies Dievam, ka viss beidzās veiksmīgi un puika ir sveiks un vesels, taču ir uzsākta izmeklēšana, un vēl rodas jautājums, kā neviens no darbiniekiem varēja to nepamanīt un neko nedarīt lietas labā?

Dublinas Zooloģiskā dārza pārstāvis stāsta, ka notiekošais ir bijis pilnīgi pret veselības un drošības noteikumiem, bet pašlaik situācija tiek risināta un domāts, kā garantēt to, lai tā vairs nenotiktu.

Taču, ja ar mazo zēnu, kas būtu atgadījies, tad šī nebūtu pirmā reize, kad negadījums ar bērnu būtu noticis tieši šajā Zooloģiskajā dārzā. Pirms desmit gadiem meitene tika sakosta, kad viņa pārkāpa pāri nožogojumam, pie tīģeru aploka.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment