Šokējoši, kā policijas darbinieki “izrēķinās” ar sievieti!

Māte tika nogrūsta zemē un policijas darbinieki viņai atkārtoti situši pa seju, kamēr, sievietes jaunās atvases noskatījās, kā viņu māti apcietina un piekauj par drošības jostas neizmantošanu.

Hāna apgalvo, ka abi viņas bērni, kas ir 7 un 11 gadus veci, atradušies mašīnā un klieguši, viņas dēls, pēc notikušā ir traumēts.

“Vienīgais, ko mans dēls man saka ir “Es tevi nevarēju aizstāvēt, mammu, man tas bija jādara. Es būtu viņu dabūjis nost no tevis. Es tev varēju palīdzēt.””, viņa pastāstīja CBSLA.comžurnālistiem.

Hāna, kuras tēvs ir atvaļināts policists, apgalvo, ka incidents notika pēc tam, kad viņa pie mašīnas piebraukušajam policistam pajautāja, kas notiek.

“Viņš jautāja, vai tā ir mana mašīna, es atbildēju, ka tā nav mana mašīna. Uz to viņš atbildēja, tad lai es pievēršos savām s**a lietām,” Hāna pastāsta par notikušo.

cops2

Viņa bija šokēta par valodu, kādu lietoja policists un sāka viņu filmēt.

Viņa informēja, ka policists nelicies ne zinis un turpinājis uz viņu lamāties, bet tad, devies prom.

Neilgu laiku pēc vārdu pārmīšanas, viņu, tas pats policists, apturējis braucot, kā viņš pats minējis, tādēļ, ka Hāna nebija piesprādzējusies.

Pāris minūtes vēlāk, viņa jau atradās uz zemes un notikums krietni saasinājās, kad atbrauca policijas papildspēki.

Video materiālā redzams, ka trešais policists attur aculieciniekus no tuvošanās Hānai.

Pēc tiesā iesniegto dokumentu sniegtās informācijas, Hāna šī incidenta dēļ, cietusi no atmiņas zuduma un smadzeņu traumas.

Šī gada jūlijā, San Diego apgabala pārstāvji atcēla pret Hānu ierosinātās apsūdzības par policista sišanu un pretošanos aizturēšanai – kā paskaidro Hānas advokāts, apsūdzības attaisnotas pēc video materiāla noskatīšanās.

Hāna ierosinājusi lietu, bezjēdzīgas, visklajākās policijas brutalitātes dēļ, un viņa vēlas, lai šajā incidentā iesaistītie policisti tiktu atstādināti no amata. Tiesai iesniegtie dokumenti pierāda arī to, ka Hānas krimināllietas izskatīšanas laikā, policisti snieguši nepatiesu informāciju.

Arī Hānas tēvs par notikušo ir paudis savas domas: “Nebija nekādas vajadzības viņai sist pa seju.”

Savukārt, Karlsbadas policijas departamenta pārstāvis pastāstījis, ka Karlsbadas pilsēta vēlas ātrāk atrisināt ierosinātu lieto piemērotu juridisko iestāžu priekšā.

“Mēs esam gatavi tiesas, nevis mēdiju priekšā, sniegt pilnīgu un patiesu informāciju par notikušo”, viņš piemetināja.

https://www.youtube.com/watch?v=q1Cpu9-j8uo

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment