Sterils vīrs uzrīkoja sievai negaidītu pārsteigumu!

Izdzirdot vīra sacīto, viņa negribēja tam ticēt, jo viņš bija veicis vazektomiju. Taču Tims tik un tā nenomierinājās.

Viņš devās atpakaļ uz klīniku, kur viņam bija vazektomija, un sievai nezinot veica atkārtotu testu. Jums vajadzēja redzēt viņa izbrīnu, uzzinot, ka pat pēc procedūras veikšanas Tims ir spējīgs radīt bērnus.

Lai gan daudzi citi pacienti viņa vietā būtu pieprasījuši milzīgu naudu vai kādu kompensāciju no klīnikas puses, Tims bija ļoti priecīgs.

Pārlaimīgais vīrs nolēma uzrīkot sievai pārsteigumu, protams, pirms tam pārliecinoties, ka viņa tiešām ir stāvoklī. Viņš iegādājās grūtniecības testu un uz kādu laiku salauza tualetes podu. Katru reizi, kad viņa sieva devās uz tualeti, viņš devās pēc viņas, lai pārbaudītu.

Izrādās, ka Timam bija taisnība, jo tests bija pozitīvs! Tad vīrs nolēma iepriecināt savu sievu. Viņš uz galda nolika vāzi ar ziediem, blakus nolika grūtniecības testu ar rezultātiem un atklātnīti ar uzrakstu: “Manu bērnu māmiņai. Ja tev kādreiz skumji kļūst, atceries – tev četri bērni būs!”

Viņa sieva bija ļoti pārlaimīga. Redzēt viņas reakciju varat šajā video.

Tims nolēma saviem dēliem neteikt par ģimenes pieaugumu, līdz nebūs zināms bērniņa dzimums. Lieta tāda, ka vecākais dēls ļoti gribēja māsiņu, bet līdz šim viņam nepaveicās. Diemžēl arī tagad mazajam ķiparam nepaveicās, jo nu viņi kopā būs četri brāļi.

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment